Bursdagsgave til mamma: Her er 15 vinnere

Gavekongen er leserstøttet. Kjøper du via våre annonselenker, kan vi motta litt provisjon. Det påvirker ikke prisen for deg altså. Takk!

Mamma lærte deg rett fra galt, pakket matpakke til deg, blåste på kneet ditt når du snublet og tusen andre ting.  Hun betyr mye og da er det naturlig å ville gi en bursdagsgave til mamma som viser henne hvor viktig hun er i livet ditt. Denne listen er full av gavetips som vil få mor til å smile av glede.

Gave til mamma

Familiebilde - 4 Fødselsår

Familiebilde med plass til 4 fødselsår og navn (nederst)

En personlig gave til mamma som varmer. Nå kan hun stolt vise frem datoene de viktigste menneskene kom til verden. Sønn, datter, barnebarn. Ikke bli overrasket om det kommer frem en tåre eller to.

Kake hjemlevert på døren

Cake It Easy er en portal med over 200 bakeri over hele landet. Du kan velge å få kaken hjemlevert, eller hente hos bakeren. Du kan til og med laste opp et bilde og få det på kaken hvis du vil. Nam!

Krus – mamma har alltid rett

Mamma har (nesten) alltid rett. Litt irriterende til tider, men sånn er det.

Bamix Stavmikser Swissline

Stavmikser fra Bamix som ser bra ut på kjøkkenbenken

Smoothies, dressinger,  supper og pannekakerøre. Har du en god stavmikser er det egentlig bare fantasien som setter grenser. Swissline er kraftig og kommer med masse tilbehør. En flott gave til kokken i huset.

Sneakers Raven Mesh

ARKK Raven Sneaker Mesh

Raven Mesh fra ARKK Copenhagen. Stilrene, minimalistiske sneakers som dessverre er ofte utsolgt. Ikke så rart når de er så fine.