Gave til 11-åring: 23 Toppvalg for jenter & gutter

gaver til barn

gaver til 11 åringer
Gavekongen er leserstøttet. Kjøper du via våre annonselenker, kan vi motta litt provisjon. Det påvirker ikke prisen for deg altså. Takk!

Leter du etter den ultimate gaven til en 11-åring? Vår håndplukkede liste med gavetips er stappfull av ideer som passer både for jenter og gutter. Fra spennende gadgets og kreative leker til kule klær og skinnende smykker.

Vi har gransket bestselgerlistene og spurt 11-åringene selv for å finne de absolutt beste gavene. Uansett om det er bursdag, julegaver eller bare fordi, her finner du noe for enhver smak og budsjett.

Bla deg gjennom, finn den perfekte gaven, og forbered deg på å bli ‘Årets Gavehelt’.

 1. Mini Fridge

  Gjør 11-åringens rom til det kuleste med dette allsidige minikjøleskapet. Perfekt for filmkvelder eller som et praktisk tillegg ved skrivebordet.

  Et tastetrykk skifter fra kjølig til varmt, akkurat som magi!

  Gå til butikk
 2. Opplevelser for hele familien
  • Virtual Reality
  • Vindtunnel
  • Bowling
  • Klatrepark
  • Pil og Bue
  • Ridning

  Ok, vi stopper der så ikke lista blir for lang. Hos Youwish og Truestory finner du utrolig mange kule opplevelser å velge mellom!

  Sjekk utvalg hos Youwish Sjekk utvalg hos Truestory
 3. Få verdensrommet inn på soverommet

  Stjernetitting fra senga? Ja takk! Med LED-belysning og laser magi, forvandler denne lampen soverommet til et fargerikt kosmos. 

  Gå til butikk
 4. Fotballdrakt fra favorittlaget

  Score stort med den ultimate gaven: en ekte fotballdrakt fra favorittlaget! 

  Gå til butikk
 5. Vlogg som en proff

  Perfekt for unge kreative – lag viral magi med støyreduserende mikrofon, 3-modus LED lys, og et mobilt, sammenleggbart stativ. TikTok eller YouTube stjerne neste?

  Gå til butikk
 6. For 11-årige kunstspirer

  Utforsk en verden av farger og kreativitet med tegnesett fra Penstore. Perfekt for den kunstneriske 11-åringen. Her finner du et bredt utvalg av fargeblyanter og tegnesaker for enhver stil og teknikk.

  Gå til butikk
 7. Eventyrstemning med lyslenke

  Skap en stjernestrødd atmosfære hjemme med denne fortryllende lyslenken! Styr lyset med fjernkontrollen og velg blant åtte glitrende lysmoduser for å skape den perfekte, koselige stemningen. 

  Gå til butikk
 8. Stor myk hettegenser

  Perfekt julegave til 11-åringen. En herlig myk og stor genser som varmer godt.

  Gå til butikk
 9. Neglelakksett for unge trendsettere

  Skap et fargerikt og kreativt univers rett på fingertuppene med dette neglelakksettet – den perfekte gaven for små moteentusiaster.

  Gå til butikk
 10. Tøff treningsbag

  Se kul ut på vei til trening med denne stilige Adidas duffelbagen! Perfekt for den aktive 11-åringen, med plass til alt fra svømmebriller til fotballsko.

  Gå til butikk
 11. Smykker til barn

  Tenk deg øynene til 11-åringen som lyser opp når de åpner en liten gaveboks. Inni finner de et vakkert smykke. Smykket er ikke bare en stilfull tilbehør, men også et varig minne de kan bære med stolthet og glede

  Gå til butikk
 12. Et gavekort til kinomagi

  La 11åringen velge sin favorittfilm, dele popcorn med venner og nyte den magiske stemningen i kinosalen. En perfekt gave for å skape varige minner og filmglede!

  Gå til butikk
 13. Smart Games Spill

  IQ-serien fra Smart Games holder barna engasjert i timesvis! Disse tenkespillene byr på en verden av varierte utfordringer, perfekt for å skjerpe hjernen. 

  Gå til butikk
 14. Treningsjakke til junior

  Hva med en stilig treningsdrakt fra Adidas? Perfekt for både idrett og fritid.

  Gå til butikk
 15. Kule rollerblades

  Husker du gleden av rulleskøyter? Spenningen når du suste ned asfalten med vind i håret. Rollerblades er en prima gave for barn som liker litt fart og spenning. 

  Gå til butikk
 16. Hemmelig dagbok med lås

  Gi en privat og trygg plass hvor de kan skrive ned sine hemmeligheter, drømmer og ideer.

  Gå til butikk
 17. Mekanisk byggesett

  Råkule byggesett fra klinkekulebaner til motorsykkel. Utrolig moro med litt hjernetrim i bunn.

  Gå til butikk
 18. Ukulele til musikeren

  En fantastisk gave til musikkinteresserte 11-åringer som ønsker å lære seg å spille et instrument. Blir dette begynnelsen på en musikalsk karriere?

  Gå til butikk
 19. Minecraft lampe

  Minecraft, Star Wars, Batman eller Super Mario. Nettbutikken Supernerds har masse kule lamper og mer.

  Gå til butikk
 20. Personlig termoflaske

  Aldri mer kald kakao eller lunket vann. Her kan du lasergravere et kult design til barnet.

  Gå til butikk
 21. Digg superundertøy

  Superundertøy til små eventyrere. Varmt, behagelig og klart for action i merinoull, fleece, eller bomull. Perfekt for utendørs moro.

  Gå til butikk
 22. Lego Technic til byggmesteren

  Lego Technic er den perfekte kombinasjonen av lek og læring. Med realistiske mekanismer og bevegelige deler, oppmuntrer serien til utforskning av teknologi og ingeniørkunst.

  Perfekt for å fremme kreativ tenkning!

  Gå til butikk
 23. Endeløs action og eventyr med Nerf

  Nerf har et fantastisk utvalg av blasters som skyter alt fra myke skumgummipiler til vannstråler. Så enten det er en duell i bakgården eller en vannkrig på en varm sommerdag, har Nerf det som trengs for å bringe leken til et nytt nivå.

  Gå til butikk

Flere gavetips

Vi håper vår liste med gaver til 11-åringer har gitt deg masse inspirasjon. Og hvis du har et gavetips som har vært en stor suksess, del det gjerne i kommentarfeltet nedenfor. La oss skape den ultimate gaveguiden sammen!

Legg igjen en kommentar