Gave til vinelsker: 20 vin gaver til vinelskeren

gavetips

gave til vinelsker
Gavekongen er leserstøttet. Kjøper du via våre annonselenker, kan vi motta litt provisjon. Det påvirker ikke prisen for deg altså. Takk!

På utkikk etter den perfekte gaven til vinelskeren? Enten det er til en spesiell anledning eller bare for å vise din takknemlighet, kan det være utfordrende å finne den rette gaven til en vinentusiast.

Vi har samlet et utvalg av lekre vin gaver som vil glede enhver vinkjenner, fra nybegynneren til den erfarne sommelieren. Dykk inn i vinens verden og finn den ideelle gaven til vinelskeren

 1. WMF - Baric Sommelier sett 3 deler

  Dette settet er så fint at det kan ligge fremme som dekorasjon. Baric sommelier settet fra WMF kommer i en nydelig eske i valnøttre og inneholder en elegant korketrekker, folieskjærer og flaskekork. Helt perfekt for vinelskeren som er opptatt av design og interiør. 

  Se tilbud hos Kitch'n
 2. Pulltex Vintermometer

  En ekte vinkjenner er klar over at temperaturen i høy grad påvirker smaken. Forskjellige viner smaker best ved ulike temperaturer. Det er mest vanlig å servere rødvin ved 14-18 grader, litt kjøligere enn romtemperatur. Hvitvin bør ofte serveres ved 8-12 grader, mens musserende og rosévin passer best ved 8-10 grader.

  Med dette vintermometeret vil vinelskeren aldri trenge å gjette temperaturen igjen! Den fleksible bøylen passer til de fleste flasker.

  Gå til butikk
 3. The Oxford companion to wine

  Kjenner du noen som elsker vin mer enn noe annet? Da har jeg den perfekte gaveideen til deg. Jancis Robinson er ikke bare en anerkjent vinkritiker; hun er en legende i vinverdenen. Hennes bok, ofte omtalt som vinbibelen, er en skattkiste av kunnskap som enhver vinelsker vil sette pris på.

  Gå til butikk
 4. Vinsmakingskveld

  En perfekt gave for vinelskeren som setter pris på nye opplevelser. Med dette gavekortet kan mottakeren velge en unik smaksopplevelse.

  Opplev vinsmaking
 5. Jean Dubost Laguiole korketrekker

  Vinelskerenes favorittopptrekker. Dette er et “if you know, you know…” produkt! Denne klassiske korketrekkeren er laget i Thiers, Frankrike hvor Jean Debost har laget kvalitetskniver og bestikk siden 1920. Legg særlig merke til det nydelige skaftet laget av eik. 

  Gå til butikk
 6. Vinpumpe fra Le Creuset

  Å sette korken tilbake i flasken er ikke det beste valget når man ønsker å bevare vinen. En halvtom flaske inneholder nemlig oksygen som kan ødelegge vinen i løpet av kort tid.

  En vinpumpe er en genial vin gadget som forlenger vinens holdbarhet etter åpning ved å fjerne oksygen fra flasken.

  Se tilbud her
 7. Morsom vinglassflaske

  En humoristisk vinkaraffel formet som en rødvinsflaske. Bruk den enten som karaffel eller som et gigantisk vinglass. Mottakeren vil garantert få seg en god latter.

  Gå til butikk
 8. Georg Jensen Sky dekanterer

  Denne elegante dekanteren fra Georg Jensen forbedrer vinen ved å øke lufttilførselen mens du heller gjennom trakten. Det medfølgende filteret fanger også opp partikler før servering, noe som gjør den ideell for dekantering av eldre viner.

  Gå til butikk
 9. Lekker vinlufter

  Gi en vinelsker denne praktiske og fine vinlufteren med helletut. Dette elegante verktøyet lufter vinen når du heller slik at aromaene og smaksprofilen forsterkes.

  I tillegg kommer den med et stilig oppbevaringsstativ. En perfekt gave til både nybegynnere og erfarne vinentusiaster!

  Gå til butikk
 10. Vinkjøler

  Når vinen har oppnådd optimal temperatur, er det viktig å bevare den. Denne elegante vinkjøleren er dobbeltvegget og krever verken vann eller isbiter for å opprettholde perfekt temperatur i flere timer. Den er stor nok til å romme musserende vinflasker, men samtidig lett å bære med seg ut på terrassen i sommervarmen.

  Dette er en gave som passer utmerket som innflyttingsgave, bryllupsgave eller bursdagsgave til både kvinner og menn som er glade i vin. Du kan til og med gravere vinkjøleren for å gjøre gaven enda mer personlig og unik.

  Gå til butikk
 11. Vinskap - For par som verdsetter kvalitetstid med god vin.

  Dette er vel drømmegaven for vinelskere som deler hjem? Vinskapet gir optimal lagring og temperaturkontroll for dine favorittviner.

  Gå til butikk
 12. Water and Wines Vinpuslespill

  Engasjerende puslespill som kombinerer læring med underholdning, og avdekker vinregioner stykke for stykke. En unik gave som inviterer til koselige kvelder med vin og puslerier.

  Gå til butikk
 13. Graverte vinglass

  Her finner du flotte allround-glass i flere prisklasser som kan graveres!

  Gå til butikk
 14. Vintilbehør Sett De Luxe 4 Deler fra Pulltex

  Dette flotte settet fra Pulltex i rustfritt stål inneholder vinåpner, vintermometer, dryppkork og en dråpefanger.

  Gå til butikk
 15. Victorinox Wine Master med gravering

  Victorinox har laget multiverktøy av høy kvalitet i flere tiår. Denne “Swiss army knife” versjonen har et nydelig skaft i valnøtt og et lekkert skinnetui for oppbevaring. Og for å gjøre det hele enda mer perfekt, kan du bestille den med gravering!

  Gå til butikk
 16. Gave til vinelskeren som har en samling av eldre årganger

  Med gamle flasker kommer gamle korker. Eldre vinflasker blir ofte spart til helt spesielle anledninger. Da er det spesielt kjipt når smaken og opplevelsen blir ødelagt med korksmuler som må fiskes opp av glasset. 

  Denne korketrekkeren er laget med to blader som gjør det enkelt å lirke korken ut, uten at korken smuldrer opp og havner ned i flasken. 

  Dette er et “must have” verktøy om du har en samling av eldre årganger. 

  Gå til butikk
 17. Odyssé Rødvinsglass med knuseerstatning!

  Hadeland Glassverk sine rødvinsglass er designet av en vin ekspert for å fremheve vinens beste egenskaper. Passer til alle anledninger og skulle du være uheldig og knuse et glass, erstattes det gratis i butikken!

  Gå til butikk
 18. Georg Jensen Champagnekjøler

  Av og til sier bilder mer enn ord – forestill deg denne champagnekjøleren fra Georg Jensen på 17. mai-bordet! Dette er en eksklusiv gave til champagneelskeren som setter pris på vakker design.

  Gå til butikk
 19. Til vinsamleren - Coravin vinkonserveringssystem

  Kan du smake på vin uten å fjerne korken? Ja, det er faktisk mulig. Mange vinentusiaster vil gjerne prøve flere flasker under en vinsmaking, men hvis de åpner flaskene, må de drikkes opp innen kort tid.

  Med Coravins vinkonserveringssystem trenger du ikke å åpne flasken. Systemet fungerer ved at en lang nål stikkes gjennom korken, trekker ut ønsket mengde vin og erstatter det med argongass. Flasken beholder dermed samme smak og preserveringevne som tidligere!

  Gå til butikk
 20. For show - Champagnesabel

  En morsom gave til den festglade. Denne champagnesabelen leveres i en elegant gaveeske, og for et ekstra personlig preg kan du gravere noe humoristisk eller fint på bladet.

  Gå til butikk

Flere gavetips

Legg igjen en kommentar