39 gode innflytningsgaver som aldri slår feil i 2024

gavetips

innflytningsgave
Gavekongen er leserstøttet. Kjøper du via våre annonselenker, kan vi motta litt provisjon. Det påvirker ikke prisen for deg altså. Takk!

Dersom du kjenner noen som nettopp har flyttet, har du kanskje tenkt på å kjøpe en innflytningsgave? Gaver kommer i alle varianter, enten de er praktiske, personlige, eller ment for å pynte opp. For å hjelpe deg litt på veien, har vi laget en liste med kjempefine innflytningsgaver – her finner du noe til enhver person.

Deilig pledd hos Princess

På sene høst- og vinterkvelder er det alltid godt å krype under et godt pledd.

Gå til butikk
Duftpinner fra Rituals

Duftpinner er den perfekte innflytningsgaven – enten det er til din beste venninne eller noen du akkurat har blitt kjent med. Det er den lille gesten som sier 'velkommen hjem' på en varm og innbydende måte.

Gå til butikk
Gavekongens tips
Smarte innflytningsgaver

Enten du er invitert på innflytningsfest, eller trenger en gave til noen som flytter inn i eget hus eller leilighet for første (eller andre, eller tredje) gang, vil du garantert finne noe kult her.

Smartasaker har et skikkelig bra utvalg av superpraktiske innflytningsgaver.

Se alle de unike og smarte gavetipsene her
Personlige ølbrikker

Coasters er en fin gave som beskytter de nye møblene og disse kan du gravere med tekst og bilde for en personlig touch.

Gå til butikk
Kjøkkenur timer

Holder kontroll på tiden når du lager mat. Vi digger denne i kul retrostil med magnet. Liten og praktisk innflyttingsgave.


Gå til butikk

Cocktail shaker eller vinglass

Er det en festglad person du leter etter gave til? Da kan dette gavetipset passe utmerket. Dersom du er invitert på innflytningsfest, er det enda bedre. Ta med en flaske med noe godt i samme slengen så kan gaven testes ut med en gang.

Kokebøker

Hvis du kjenner vedkommende godt, vet du kanskje også litt om hva personen foretrekker å spise? En vegetarianer vil mest sannsynlig bli glad for en bok full av inspirasjon til plantebaserte retter, og en som er glad i kjøtt vil nok sette pris på en god kokebok for denne typen mat. Er du heldig blir du kanskje også invitert på en herlig middag i fremtiden – vinn-vinn!

Brettspill

Når vennegjengen eller familien samles, er det veldig gøy med brettspill. Her har du mange varianter å velge mellom, fra latter til strategi.

Personlige gaver

Denne listen hadde ikke vært komplett uten personlige gaver. Dersom du har en veldig god relasjon til personen, kan du kanskje ramme inn et fint bilde av dere sammen?

Coffee table bøker

Denne gaven vil også gå rett hjem hos de fleste. Coffee table bøker finnes i mange varianter. Velg et tema ettersom hva vennen din interesserer seg for; enten det er reise, mote eller natur. Coffee table bøker pynter opp hjemmet, og er samtidig veldig fine å bla gjennom. 

Matkasse og matgaver

Denne gaven passer spesielt godt til den, eller de, som flytter for seg selv for første gang. Da er ukesmenyen i boks så interiør kan stå i fokus. På nettsiden til Adams Matkasse og Godt Levert finner du lenke til gavekort helt nederst.

Blomster og planter

Det føles naturlig å begynne med denne klassikeren; planter. Det er ikke uten grunn at denne gaven er populær hos de fleste – du kan gå for fargerike kombinasjoner til den som liker det, eller rett og slett en grønn plante til den som har en litt mer nøytral stil. Denne gaven kan også gjøres mer personlig, dersom du vet hvilken type blomst som er favoritten til innflytteren.

Gave til nye huseiere

Denne gaven passer godt til en handy personen, som kanskje har planer om å pusse opp? Det er ofte ting som må gjøres uansett i et nytt hus eller leilighet, enten det er å henge opp bilder eller å sette sammen møbler. Da kan det være greit å ha et utvalg av verktøy.

Kaffe- eller tekopper

Kopper er noe de fleste bruker, og som man egentlig aldri kan ha for mange av. Denne gaven kan gjøres litt mer personlig hvis du går for et egendesignet utseende, enten med skrift eller bilder. Hvis det et kjærestepar som har flyttet inn sammen, kan du kanskje gå for et matchende sett med to kopper?

Stearinlys

Vi nordmenn bruker mye tid innendørs, spesielt på vinteren når det er mørkt ute. Hva passer vel bedre da, enn å tenne lys inne? Stearinlys er alltid populært og de finnes i alle størrelser og farger. De finnes til og med i noen litt uvanlig former, noe som kan sette et ekstra preg på ethvert hjem.

Bilder og kunst

Dersom du går for denne gaven, bør du kjenne vedkommende ganske godt. Kunst er ofte veldig personlig, så du bør tenke over hva du tror vil passe. En risky gave – men hvis du treffer riktig, er det skikkelig kult.

Bøker

Krim, roman, faglitteratur, diktsamlinger, biografier – det finnes virkelig noe for enhver smak!

Håndsåpe

Dette er noe alle trenger, og som kanskje er litt kjedelig å kjøpe selv. De fleste bare plukker noe fra butikkhylla når de handler dagligvarer. Da er det gøy å overraske med en luksuriøs håndsåpe.

gratis frakt
Håndsåper hos BliVakker

Stort utvalg av velduftende håndsåper.

Gå til butikk

Sengetøy

Denne gaven passer kanskje best til noen du kjenner godt. Nytt sengetøy er alltid fint å få, og dersom du ønsker å bruke litt ekstra penger på gaven, kan du gå for noe litt mer luksuriøst, slik som sateng eller egyptisk bomull.

Vaffeljern

De fleste av oss er glad i vafler, men et vaffeljern er kanskje ikke det første man tenker på å gå til innkjøp av i et nytt hjem. Denne gaven passer perfekt til kjærestepar, søsken, venner eller kollegaer.

Videospill

Videospill er ikke bare for barn. Mange voksne liker også å koble av med denne aktiviteten, så dersom du vet at vedkommende er en «gamer», kan denne gaven være veldig fin å få.

Månedsabonnement

De fleste av oss benytter seg av enten Netflix, Spotify, HBO eller andre lignende tjenester. I mange tilfeller, har kanskje ikke den som nettopp har flyttet så mye penger til overs, så disse gavene er veldig omtenksomme. Kjøp et gavekort for en, to eller tre måneder, det er helt opp til deg.