Gave til bestemor: 32 unike og kjærlige gavetips

gaver til henne

Bestemor som åpner en gave fra barnebarna
Gavekongen er leserstøttet. Kjøper du via våre annonselenker, kan vi motta litt provisjon. Det påvirker ikke prisen for deg altså. Takk!

Ser du etter den perfekte gaven til bestemor? Her finner du de beste gavetipsene som vil vise henne hvor mye hun betyr for deg.

Bestemødre er fulle av visdom, varme og kjærlighet, og fortjener en gave som gjenspeiler dette. Enten det er til bursdag, jul eller bare som en liten oppmerksomhet, vil disse gavene garantert spre glede og varme.

 1. Lær mer om bestemor

  Dette er nok vårt beste tips. En unik memoarbok hvor hun kan fylle ut engasjerende, morsomme og uventede svar om seg selv. Det er en genial måte å lære nye ting om bestemor.

  Og når hun returnerer den har du en personlig skatt full av minner og historier.

  Gå til butikk
 2. Blomsterlevering: En Fargerik Gave til Farmor

  En nydelig bukett levert rett på døren er en fantastisk gave til farmor. Ekstra kjekt om du bor litt langt unna. Velg mellom et bredt utvalg av vakre buketter, som kan leveres med tilleggsgaver som eksklusiv lakris, forfriskende cider eller deilig sjokolade.

  Gå til butikk
 3. Mummi kopp

  Overrask bestemor med en sjarmerende Mummi-kopp! Perfekt til morgenkaffe eller ettermiddagste, og garantert en koselig favoritt i samlingen hennes.

  Gå til butikk
 4. Abonnement på blad

  Et årsabonnement på hennes favorittmagasin er en gjennomtenkt gave til mormor som har alt. Det gir henne noe å se frem til hver måned.

  Bladkongen har et bredt utvalg av magasiner (til veldig gode priser) så du finner garantert noe som passer hennes interesser og hobbyer.

  Gå til butikk
 5. Herlig morgenkape i silke

  Gi bestemor en herlig morgenkåpe i silke som gir henne følelsen av luksus og komfort.

  Gå til butikk
 6. Personlig nøkkelring med bilde

  En nøkkelring med et bilde av barnebarna er en rørende og personlig gave til mormor. Den gir henne muligheten til å bære med seg et kjært minne hver eneste dag.

  Gå til butikk
 7. Personlig fotobok

  Sett sammen en fotobok full av minner fra ferier, bursdager og hverdagsøyeblikk. Dette er ikke bare en personlig gave til bestemor, men også en gave til mormor som har alt og elsker å bla gjennom minner.

  Gå til butikk
 8. Verdens beste boller?

  Er bestemor kjent for verdens beste boller? Gjør bakingen enklere med en KitchenAid kjøkkenmaskin. Den er lett å bruke, gjør knaingen til en lek, og vil se fantastisk ut på kjøkkenbenken. Perfekt gave til en bakeglad bestemor!

  Gå til butikk
 9. Strikkebok

  Har du en bestemor som elsker å strikke? Gi henne en strikkebok med moderne mønstre. Og kanskje er du så heldig å få en hjemmestrikket genser til jul. Snakk om vinn-vinn! 

  Gå til butikk
 10. Kopp med bilde av barnebarna

  Overrask bestemor med en egendesignet kopp. En sjarmerende og personlig gave hun vil elske.

  Gå til butikk
 11. Icebug-sko

  Icebug-sko er enkle å ta på og har godt piggrep, som gjør det tryggere for bestemor å gå ut i vintermånedene. Perfekt julegave for trygg og komfortabel ferdsel på glatte underlag!

  Gå til butikk
 12. Til bestemor som elsker sjokolade

  Her kan du velge mellom et bredt utvalg av sjokoladegaver som kan tilpasses med egne bilder eller meldinger. Genialt!

  Gå til butikk
 13. SMAK! av Ingvild Tenfjord

  Er bestemor interessert i vin? Gi henne boken SMAK! av den prisbelønte sommelieren Ingvild Tenfjord, som har fått terningkast 5. En fantastisk gave som gir innsikt i vinens verden.

  Les også: Flotte gaver til vinentusiasten

  Gå til butikk
 14. Eksklusiv Parfyme

  Gi bestemor en følelse av luksus og eleganse med en eksklusiv parfyme. Velg en klassisk duft som passer til hennes personlighet, og som hun kan bruke til både spesielle anledninger og hverdags.

  Gå til butikk
 15. Nydelig ullpledd til bestemor

  Gi bestemor et nydelig ullpledd som holder henne varm og komfortabel. Perfekt for koselige stunder i sofaen eller på verandaen.

  Gå til butikk
 16. Topp 10 bøker

  Norli sin topp 10-liste har noe for enhver smak, så enten hun liker romantikk, historie eller krim vil du nok finne en vinner her.

  Gå til butikk
 17. Varme og komfortable tøfler

  Gi bestemor et par komfortable tøfler som holder føttene hennes varme og avslappede. Perfekte for koselige dager hjemme, og en gave hun vil sette stor pris på!

  Gå til butikk
 18. Personlig gull poster

  Overrask besta med en gull poster trykket i Kristiansand, fylt med en herlig beskrivelse av henne. Denne unike og personlige gaven vil garantert lyse opp dagen hennes og bli et kjært minne.

  Her finner du versjoner både for bestemor, farmor og mormor.

  Gå til butikk
 19. Gaveeske fylt med herligheter

  Overrask mormor med en gaveeske fylt med forskjellige herligheter! Her finner du et flott utvalg av smakfulle gaveesker.

  Gå til butikk
 20. Praktisk tote bag

  Romslig og trendy tote bag som passer perfekt til både hverdagsbruk og spesielle anledninger.

  Gå til butikk
 21. Graverte vinglass

  Overrask farmor med elegante vinsglass med gravering. Perfekt for å nyte favorittvinen med en personlig touch.

  Gå til butikk
 22. Skap nye minner med bestemor

  Gi mormor en uforglemmelig opplevelse! Fra fjordcruise med rekebuffet til teaterforestilling, massasje og pedikyr – YouWish har satt sammen en liste med over 200 fantastiske opplevelser som er perfekt for å skape nye minner med bestemor.

  Gå til butikk
 23. Superkomfortable Hoka sko

  Flyt på skyene med et par digge sko fra Hoka.

  Gå til butikk
 24. Praktisk selvvannende urtepotte

  Denne selvvannende urtepotten gjør det enkelt å dyrke friske urter hjemme.

  Gå til butikk
 25. En søt liten julegave

  Overrask farmor med personlig julepynt formet som et hjerte, med teksten «Den beste gaven jeg har fått er en bestemor som deg». En koselig og sentimental gave fra barnebarn som vil varme hjertet hennes hver jul.

  Gå til butikk
 26. Eksklusivt hudpleiesett

  Gi en gave som skjemmer bort med et hudpleiesett fra Blush.no. De har et utrolig bra utvalg av gavesett i ulike prisklasser, fra merker som Estée Lauder, Biotherm, Beauty of Joseon og Molton Brown. Perfekt for å gi litt ekstra luksus og velvære til noen du er glad i.

  Gå til butikk
 27. Kule solbriller

  Gi et par kule solbriller som virkelig setter prikken over i-en på ethvert antrekk. Her finner du flotte solbriller til skikkelig gode priser!

  Sjekk utvalget
 28. Koselig gravert halskjede

  Et gravert smykke med navn eller bilde er en rørende gave til bestemor fra barnebarn. En daglig påminnelse om de hun elsker mest.

  Gå til butikk
 29. Tilpasset kalender

  En kalender med bilder av barnebarna så hun kan glede seg over nye bilder hver måned.

  Gå til butikk
 30. Puslespill med familiebilde

  En morsom og engasjerende aktivitet som også er en fin gave til mormor fra barnebarn.

  Gå til butikk
 31. Grønne fingre

  Tilbringer farmor timesvis i hagen? Da må du sjekke ut disse esklusive hageredskapene fra Kvalitetstid.no.

  Gå til butikk
 32. Gravert klokke

  Er det jubileum? Blir bestemor 70, 75, 80 eller 90 år? For spesielle anledninger som dette er en fin klokke perfekt!

  Gå til butikk

Med disse tipsene er du godt rustet til å finne en gave som vil gjøre bestemor, mormor eller farmor glad. Husk at det er tanken som teller, og at en personlig og gjennomtenkt gave alltid vil bli satt stor pris på.

Flere gavetips