Gave til 7-åring: Her er 34 knallgode gavetips

gaver til barn

gave til 7 åring
Gavekongen er leserstøttet. Kjøper du via våre annonselenker, kan vi motta litt provisjon. Det påvirker ikke prisen for deg altså. Takk!

Å finne den perfekte gave til en 7-åring kan være som å navigere i en labyrint! 🎁 Men hey, det trenger ikke å være så komplisert. Enten du søker etter den kuleste gaven til en 7 år gammel gutt eller den mest magiske julegaven for jenter på 7 år, har vi noe som vil lyse opp dagen deres.

Fra spill til bøker og alt imellom – dykk ned i vår ultimate liste med gavetips og finn den perfekte gaven til 7-åringen i ditt liv.

Populære bursdagsgaver og julegaver til 7-åringen:

 1. Magisk nattlys

  Denne prosjektoren skaper en stjerneklar himmel rett i rommet. Med ulike fargevalg og lysmønstre kan barnet drømme seg bort i universets vidundere hver natt.

  Gå til butikk
 2. Happyhoodies: Den ultimate julegaven?

  Ikke bli overrasket om ungen nekter å ta denne av seg. God, varm og koselig. Misunnelsen kommer til å bli stor i nabolaget. 

  Gå til butikk
 3. Fotballdrakt med navn

  En fotballdrakt med eget navn er stas. Hvilket barn sier vel nei til sin egen drakt? For en 7-åring gir det følelsen av å være en ekte fotballstjerne. De kan vise frem sitt eget navn på banen. Drakten er både personlig og motiverende. En topp gave for små fotballfans!

  Utforsk nå
 4. Gi en uforglemmelig opplevelse i gave

  Leter du etter en gave som vil gi en 7-åring et minne for livet? En opplevelsesgave er et fantastisk valg! Her finner du et stort utvalg for hele familien. Fra kajakk til innendørs isklatring, escape room og masse mer.

  Kjøp nå
 5. Kino gavekort

  Hva med en gave som kombinerer spenning, underholdning og en dæsj magi? Dette gavekortet gir mottakeren muligheten til å velge akkurat den filmen de har drømt om å se. Kanskje det er den nyeste animerte suksessen, en oppfølger til en elsket film serie, eller en helt ny oppdagelse.

  Oppdag kinomagi
 6. Bordteleskop med 150x forstørrelse

  Vekk nysgjerrigheten og interesseen for vitenskap. La 7-åringen utforske himmelen fra sitt eget rom. Det er lærerikt og fascinerende. Barnet kan se stjerner, planeter og månen nærmere. Perfekt for små astronomer i familien.

  Kjøp nå
 7. Lego Dots Armbånd

  Kombinerer Lego og mote. Her kan 7-åringen designe ulike stiler og vise frem sin egen kunst på håndleddet.

  Oppdag Lego Dots
 8. Sammenleggbart fotballmål

  Enkelt å sette opp for spontane fotballkamper og like enkelt å legge sammen for oppbevaring. Med solid konstruksjon og nett som tåler de hardeste skudd, blir dette raskt hagens midtpunkt.

  Gå til butikk
 9. Balanse og latterkrampe med Twister

  Klar for en morsom vri på spillkvelden? Twister er svaret! Spillerne plasserer hender og føtter på fargede sirkler. En 7-åring vil elske denne morsomme balanseutfordringen. Her blir det både trening og latter.

  Gå til butikk
 10. Flyvende drage

  Gi bursdagsbarnet en sjanse til å danse med vinden og utforske himmelen sammen med sin nye venn, dragen.

  Gå til butikk
 11. Tegnetusjer og spesialpapir

  Den ideelle gave til en 7-åring som elsker å uttrykke seg gjennom kunst. Penstore har alt som trengs til å lage skikkelig fine tegninger.

  Gå til butikk
 12. Smart Games

  Smartgames er hjernetrim. Disse spillene utfordrer logikk og problemløsning. Hvert spill har ulike nivåer, fra lett til vanskelig. Det holder interessen oppe.

  Utforsk Smart Games
 13. Disney Frozen Elsa Dukke

  Disney Frozen Elsa Dukke er en drømmegave for alle Frozen-fans. Dukken kommer med vakre detaljer og bevegelige ledd.

  Kjøp nå
 14. Den ultimate kosekroken

  Sittesekken former seg mykt rundt den lille, og skaper den perfekte kosekroken for filmkveld. Dette blir en hit både på barnerommet og i stua.

  Gå til butikk
 15. Kjenn på fartsfølelsen

  En sikkert hit for små bilentusiaster. Her finner du et stort utvalg av bilbaner som gir mye moro for små racersjåfører. Utfordrende, engasjerende og supergøy.

  Gå til butikk
 16. Personlig t-skjorte

  Gi barnet en T-skjorte som skiller seg ut! Velg tekst, bilde eller begge deler for en unik stil. Myk bomull sikrer komfort, mens det enkle redigeringsprogrammet gjør designprosessen lekende lett. Gled 7-åringen med denne spesiallagde overraskelsen.

  Kjøp nå
 17. LEGO Minecraft: Perfekt gave til 7-åringen som elsker å bygge

  Minecraft Lego er topp. Dette settet kombinerer Lego og Minecraft. Barnet kan bygge verdener de kjenner fra spillet. Det er både lærerikt og moro. Passer perfekt til en 7-åring som liker kreativ lek.

  Utforsk nå
 18. Trampoline

  Tenk deg lyden av barnelatter som fyller hagen, kombinert med spenningen ved å sveve høyt oppe i luften! En trampoline er ikke bare en gave; den er en investering i moro, fysisk aktivitet og utallige timer med lek.

  Kjøp nå
 19. Brettspill og familiespill

  Brettspill er samlingstid. Perfekt for hele familien. En 7-åring kan utfordre tankegang, strategi og flaks. Spill som "Ludo" eller "Monopol" er tidløse valg men det finnes mye annet kult å velge mellom.

  Utforsk nå
 20. Flyvende Spinner

  Denne lille dingsen svever, snurrer og utfordrer. En 7-åring vil bli oppslukt av moroa. Det er enkelt å bruke, men gir timer med underholdning. Både inne og ute.

  Gå til butikk
 21. Barbie

  Barbie er tidløs. Denne dukken har vært elsket i generasjoner. For en 7-åring gir det uendelige muligheter. Skap historier, eventyr og roller. En vinner i enhver bursdag.

  Gå til butikk
 22. Super Mario Lampe

  Lys opp rommet med stil. For en 7-åring som elsker spill, er dette en perfekt gave for de som vil ha litt spillmagi på soverommet.

  Oppdag mer
 23. Personlig vannflaske

  Design en unik drikkeflaske med barnets favorittbilde, Personlig, lett å finne i sekken, og motiverer til vanninntak. Perfekt for skole, sport og turer - en flott og praktisk gave som vil glede enhver 7-åring.

  Design vannflaske
 24. En råkul sykkel

  For barn i denne alderen er en sykkel ikke bare et transportmiddel – det er en billett til eventyr.

  Kjøp nå
 25. Fotball med navn

  Gi en unik følelse på banen. Med eget navn blir ballen personlig. Den er lett å kjenne igjen og gir ekstra stolthet ved hvert spark. Dette er en gave som motiverer til spill og trening. Perfekt for fotballglade barn!

  Gå til butikk
 26. Uno Kortspill

  Det klassiske kortspillet med matchende farger og tall, Uno, er et morsomt og enkelt spill for barn å spille. Kanskje en bonus gave til bursdagen?

  Kjøp nå
 27. Cornhole hagespill

  Dette spillet utfordrer sikte evnen. Kast poser mot et brett med hull. Enkelt å sette opp og ta med. Perfekt for hagefester eller parkdager.

  Gå til butikk
 28. Puslespill med en overraskelse

  Hvor lang tid tror du det tar før 7-åringen skjønner hva det er bilde av? Med skarpt trykk og høykvalitets brikker, garanterer puslespillet en flott opplevelse fra start til slutt. Gjør puslespillet personlig med et bilde fra den siste familieferien, eller kanskje av kjæledyret?

  Kjøp nå
 29. Trådløse hodetelefoner med volumbegrensning

  Opptil 30 timer med trygg og kvalitetsrik lytteopplevelse! Disse stilige hodetelefonene er spesielt designet for de små, med komfortable polstrede øreputer og volumbegrensning på 85 dB for å beskytte ørene deres. De er enkle å bruke med to knapper og en innebygd mikrofon, slik at barnet kan nyte musikk og samtaler uten problemer.

  Kjøp nå
 30. Elektrisk Mini ATV

  Den ultimate gaven til en 7-åring? Denne robuste firehjulingen har en kraftig 500W el-motor som oppnår hastigheter opp til 15 km/t. Foreldre kan trygt justere farten basert på barnets ferdigheter, noe som gjør den passende for ulike aldre. Med luftfylte hjul og støtdemping sikres en behagelig tur på ulike terreng. Perfekt for den lille eventyreren i familien!

  Kjøp nå
 31. Nintendo Switch

  Nintendo Switch er ikke bare en konsoll; det er en inngangsbillett til utallige verdener av eventyr, oppdagelser og glede.

  Gå til butikk
 32. Søte overraskelser

  Leter du etter en gave som garantert vil få øynene til å lyse opp? Coolstuff sin godis kategori er en skattekiste fylt med alt fra klassiske favoritter til nye spennende smaker.

  Sjekk utvalget

Det å velge den perfekte gaven til en 7-åring trenger ikke å være en komplisert oppgave. Med så mange varierte og spennende alternativer på markedet, fra kreative hobbysett til spennende teknologiske dingser, er det noe for enhver smak. Det viktigste er å huske på barnets individuelle interesser og lidenskaper.

Uansett hva du velger fra denne listen, kan du være sikker på at den heldige mottakeren vil ha timer med moro, læring og eventyr foran seg.

Har du et gavetips som bare må deles? Vi vil gjerne høre fra deg! Del din ide i kommentarfeltet under og hjelp andre med inspirasjon.

Flere gavetips?

Legg igjen en kommentar