70 års gave: 38 fantastiske ideer til en 70 åring

gavetips

70 års gave
Gavekongen er leserstøttet. Kjøper du via våre annonselenker, kan vi motta litt provisjon. Det påvirker ikke prisen for deg altså. Takk!

Å finne den perfekte 70-års gave kan føles som en skikkelig utfordring. Hva gir du til en som har alt og har opplevd det meste? Frykt ikke, vi har løsningen! Enten du er på jakt etter noe personlig, noe praktisk, eller en gave som skaper nye minner, har vi samlet de aller beste tipsene for å glede enhver 70-åring.

Fra vakre blomster til spennende matopplevelser, stilige solbriller til personlige graverte vinglass – denne listen har noe for enhver smak og stil.

Les videre og la oss hjelpe deg med å finne den ultimate gaven til 70-årsdagen.

 1. Bålkos hele året

  Denne robuste bålpannen fra Espegard sikrer varme og hyggelige stunder, uten den irriterende røyken. Perfekt for å grille pølser eller bare nyte i friluft.

  Gå til butikk
 2. Personlige glass inngravert

  Overrask med et personlig gravert vinglass eller ølglass. En elegant og unik gave som gjør enhver drikkeopplevelse spesiell. Perfekt for å feire en 70-årsdag med stil og personlig preg.

  Gå til butikk
 3. Vakre blomster levert på døra

  Overrask 70-åringen med vakre blomster levert rett på døren fra Interflora. Perfekt for å lyse opp dagen til mottakeren, spesielt hvis du bor langt unna. Interflora tilbyr også tilleggsvarer som cider, sjokolade, trøfler og konfekt som løfter opplevelsen ytterligere.

  Du kan tilpasse bestillingen slik at blomstene leveres på selve bursdagen – en gest som garantert vil bli satt pris på.

  Gå til butikk
 4. Overrask med et abonnement på favorittmagasinet

  Enten det handler om hagearbeid, matlaging, reise eller en annen hobby, finnes det noe for enhver smak hos Bladkongen. Med opptil 70 % rabatt er dette en gave som både er personlig og økonomisk smart. En gave som gleder gjennom hele året!

  Gå til butikk
 5. Til fotballelskeren som fyller 70 år

  Fotballdrakt til 70-åringen som elsker fotball? Genialt! Enten det er fra favorittlaget eller en drakt med deres eget navn på, vil denne gaven garantert treffe blink.

  Gå til butikk
 6. Kvalitetsbriller fra Norge

  Gi et par stilige solbriller fra det norske merket Frank Walton. De fleste av brillene er unisex og passer perfekt til både han og henne.

  Gå til butikk
 7. Gi en matopplevelse i gave

  Hva gir du til en som har alt? En uforglemmelig smaksopplevelse, selvfølgelig! Inviter jubilanten på middag med utsøkt mat og tilhørende vin eller øl. En perfekt måte å feire en spesiell dag på som tilfredsstiller både smaksløkene og sjelen.

  Gå til butikk
 8. Kopp i retro design med tekst

  Den nye favoritt koppen til morgenkaffen? Her kan du designe en kopp i retrostil.

  Gå til butikk
 9. Genser eller cardigan

  Overrask henne med en elegant genser eller cardigan fra Ferner Jacobsen. Deres nettbutikk tilbyr flotte og stilige plagg som passer til enhver anledning, og holder henne varm og moteriktig gjennom alle årstider.

  Gå til butikk
 10. En fin klokke

  Gaven som alltid funker. Hos Ditur.no finner du et stort utvalg klokker for både han og henne, inkludert merker som Seiko, Tissot og Certina.

  Her får du også gavepakking og personlig gravering.

  Gå til butikk
 11. LEGO for voksne

  Hvorfor skal Lego være reservert for barn? Det finnes fantastiske sett laget spesielt for voksne, fra luksuriøse bilmodeller til arkitektoniske mesterverk. Perfekt for å vekke kreativiteten og gi timer med glede.

  Gå til butikk
 12. Personlig fotoalbum fylt med gode minner

  Gi en hjertevarm gave med et personlig fotoalbum. Fyll det med minner fra årene som har gått og spesielle øyeblikk. En vakker måte å feire livet og skape et verdifullt minne som vil bli satt pris på i årene som kommer.

  Gå til butikk
 13. Skikkelig Gode Tursko fra Milrab

  Overrask friluftsentusiasten med tursko fra nettbutikken Milrab. De tilbyr kvalitetsmerker som sikrer komfort og slitestyrke for alle typer terreng. Utforsk utvalget og finn de perfekte skoene som gjør enhver tur til en fornøyelse.

  Gå til butikk
 14. Smykke fra Gullfunn

  Overrask med et vakkert smykke fra Gullfunn.no. Deres nettbutikk tilbyr et bredt utvalg av elegante smykker som passer til enhver anledning.

  Gå til butikk
 15. Gavesett fra Rituals

  Rituals tilbyr et bredt spekter av luksuriøse gavesett for både velvære og hjemmet, perfekte for å skape avslappende øyeblikk.

  Vi liker spesielt godt Sweet Jasmine, som inkluderer duftlys, mini-duftpinner og romparfyme, alt pakket i en elegant eske.

  Gå til butikk
 16. Digge tøfler eller sandaler

  Velg myke ulltøfler som holder føttene varme gjennom vinteren, eller klassiske sandaler med justerbare stropper til sommeren.

  Gå til butikk
 17. Lekker kulepenn

  Gi en tidløs og elegant gave med en luksuriøs kulepenn. Perfekt for å sette et eksklusivt preg på hverdagslige oppgaver, og en gave som utstråler både stil og kvalitet.

  Gå til butikk
 18. En skikkelig god parfyme

  Hva med en gave som kan nytes hver dag? Nettbutikken Blivakker.no har kanskje et av de beste utvalgene til både menn og damer. Der finner du alt fra klassiske dufter til eksklusive nyheter som passer enhver smak og anledning.

  Gå til butikk
 19. Vinåpner

  Perfekt for vinentusiasten, denne tidløse gaven gjør åpningen av en flaske til en stilfull opplevelse. En praktisk og sofistikert gave som passer til enhver anledning.

  Gå til butikk
 20. Garmin Fenix

  Perfekt for den aktive, med funksjoner som GPS, pulsmåling, skritteller og masse mer.

  Gå til butikk
 21. Bok om ølbrygging

  Gi en gave til ølentusiasten med boken "Tradisjonsbrygging av Øl" av Lars Marius Garshol. Boken utforsker historien, utstyret, bryggeprosessene, gjæren og ingrediensene bak norsk ølbrygging.

  Gå til butikk
 22. Brygg øl hjemme startsett

  Dette geniale settet Inneholder alt du trenger for å lage hjemmebrygget øl.

  Gå til butikk
 23. Fritidsskjorte fra Ferner Jacobsen

  Til sommerbursdager, velg lin som utstråler luksus og avslappet eleganse. For kjøligere måneder, er tykkere bomull et ideelt valg som sikrer både komfort og stil.

  Utforsk Ferner Jacobsen sin skjortekategori for et bredt utvalg som passer til alle årstider.

  Gå til butikk
 24. Silkemyk trøye fra Calida

  Denne trøyen fra Calida er bare så fin. Den er laget i en deilig blanding av myk ull og silke og passer til både vinter og sommer.

  Gå til butikk
 25. Barbersett fra Mühle

  Gi en gave som kombinerer tradisjon og kvalitet med et barbersett fra Mühle, produsert i Tyskland. Fantastisk barbering, økonomisk og miljøvennlig. Bladene koster kun 25 kr for en 5-pakning, noe som gir store besparelser.

  Dessuten tar det seg godt ut på badet!

  Gå til butikk
 26. Slitesterke hansker fra Hestra

  Gi varme og stil til jul med hansker fra kvalitetsmerket Hestra. Perfekt julegave til en 70 åring. Utforsk et stort utvalg av Hestra hansker hos Milrab.no.

  Gå til butikk
 27. Hjemlevering fra delikatessebutikker

  Hva med en eksklusiv matgave levert på døren? Hos AMOI kan du enkelt handle hos den lokale bakeren, fiskebutikken, slakteren og konditoren. Uansett hvor mange butikker du bestiller fra, leveres alt samlet til ønsket tid og sted.

  Gå til butikk
 28. Gaveeske stappet med snacks

  Gi en smakfull opplevelse med en gaveeske fylt med lekre godsaker. Perfekt for alle som elsker en godbit eller to, enten til julehøytiden, bursdager eller bare for å glede noen litt ekstra.

  Hos Coolstuff finner du garantert en gaveeske som vil friste smaksløkene og gi en uforglemmelig snackopplevelse.

  Gå til butikk
 29. Grillsett med navn

  Gi en grillentusiast det ultimate gavesettet! Dette eksklusive grillsettet med personlig tilpasset skinntrekk i bøffelskinn inneholder alt en mesterkokk trenger.

  Gå til butikk
 30. Personlig badekåpe

  Hva med en badekåpe eller kimono som kan tilpasses med navn?

  Gå til butikk
 31. Smart lommebok fra norske Exentri

  Få rask tilgang til dine viktigste kort med denne kompakte og stilige lommeboken. Gravér med navn eller tekst for å gi det lille ekstra. Laget av ekte skinn og passer for både menn og kvinner. 

  Gå til butikk
 32. Et klassisk sjakksett

  Nettbutikken Kvalitetstid.no har mange flotte sjakksett å velge mellom. Og hvis sjakk ikke er favoritten, sjekk ut hele utvalget av brettspill og hagespill som laddergolf og croquet. 

  Gå til butikk
 33. Transparent fuglemater

  Denne unike gaven lar deg oppleve synet av småfugler på nært hold, rett fra stuevinduet.

  Gå til butikk
 34. Sengetøy i god kvalitet

  Vi tilbringer en tredjedel av livene våre i sengen, så hvorfor ikke gjøre denne tiden til en luksuriøs opplevelse? Hos Princess finner du et bredt utvalg av sengetøy i materialer som lin, sateng, bomull og krepp.

  Gå til butikk
 35. Magnetarmbånd til en handyman

  Har du en handyman i livet ditt som alltid har hendene fulle av skruer, muttere og verktøy? Da er dette smarte magnetarmbåndet en genial liten bonusgave som vil gjøre alt fra snekring til bilreparasjoner mye enklere.

  Gå til butikk
 36. Eksklusiv Hudpleie fra Sensilis

  Hudpleieprodukter fra Sensilis er en fantastisk gave til en venninne som fyller 70 år.Med ingredienser som gir fuktighet og fornyer huden, er Sensilis perfekt for å bevare en ungdommelig glød.

  Gå til butikk
 37. Zen til jubilanten

  Er du på jakt etter en gave som sier "du fortjener å slappe av og pleie deg selv" Da er en spadag det perfekte valget for 70-åringen som har alt.

  Gå til butikk
 38. Champagneåpner fra Le Creuset

  Le Creuset champagneåpner gjør det enkelt å fjerne korken fra musserende viner med minimal anstrengelse, selv for de med svakere grep. Gir en elegant og kontrollert åpning som løfter enhver feiring.

  Gå til butikk
 39. Oppblåsbar gåstol

  En morsom gave når du vil kødde litt med jubilanten 😂

  Gå til butikk

Gave 70 år mann

Er faren din eller svigerfaren din i ferd med å fylle 70 år, og du aner ikke hva du skal gi? Eller kanskje du leter etter en presang til en venn som fyller 70 år? Her er noen av våre favoritt forslag fra listen ovenfor, pluss noen bonustips.

Når en mann runder 70 år, er det på tide å virkelig imponere, og lite slår en gravert klokke. Merker som Seiko og Tissot er midt i blinken, med kvalitet uten at det koster for mye.

En annen god idé er å gi noe han virkelig kan nyte, som en eksklusiv flaske cognac eller whisky. Dette er alltid en sikker vinner og et elegant valg.

Har du en far eller bestefar som liker å mekke på bilen, blir nok Magnogrip en populær gave. Menn elsker jo praktiske ting.

For de som setter pris på noe spiselig, kan en kurv fylt med deilig spekemat være midt i blinken. Dette er en smakfull gave som kan nytes sammen med familie og venner.

De aller fleste av oss har en hobby vi liker å pusle med. Kanskje du kan gi noe innenfor dette? Fiskeutstyr, golfutstyr eller et nytt sett med håndverktøy kan være gaver som virkelig faller i smak.

Eller hva med å introdusere en ny hobby? Et startsett for ølbrygging kan være en spennende overraskelse som gir ham noe nytt å utforske.

Gave 70 år dame

Når du skal finne den perfekte gaven til en dame som fyller 70 år, er det viktig å være både personlig og gjennomtenkt. Men hva kjøper man egentlig til en dame på 70 år? Her er noen av våre beste forslag:

En middag på en fin restaurant kan være en ypperlig 70-årsgave til mamma, mormor eller svigermor som setter pris på god mat. Det gir henne muligheten til å nyte et måltid i stilfulle omgivelser, noe som skaper minner for livet.

En annen flott idé er en fotobok full av bilder og minner fra familie og venner. Dette er en gave som hun kan bla gjennom igjen og igjen, og som vil bringe smil og varme minner.

Et elegant smykke er en tidløs og betydningsfull presang som garantert vil treffe blink hos jubilanten. Det kan være en vakker ring, et armbånd eller et halskjede som hun kan bære med stolthet.

Hvis du vil gi noe ekstra spesielt, kan en spa-dag være perfekt. Dette gir henne muligheten til å slappe av og nyte litt ekstra luksus.

En fin blomsterbukett med hennes favorittblomster er en varm og kjærlig gave som aldri slår feil. Og til en venninne kan en luksuriøs hudkrem være en fantastisk gave. 

Uansett om det er til mamma, mormor eller svigermor, vil en gjennomtenkt gave vise hvor mye du bryr deg om den spesielle damen i ditt liv.

Flere gavetips

Og du? Hvis du har noen gode gavetips som kunne gjort listen enda bedre, må du bare si ifra. Legg igjen en kommentar nedenfor og hjelp oss lage den ultimate listen med gaver til en 70-åring.

Legg igjen en kommentar