Turutstyr Gave: 22 flotte gavetips til de turglade

turglade mennesker
Gavekongen er leserstøttet. Kjøper du via våre annonselenker, kan vi motta litt provisjon. Det påvirker ikke prisen for deg altså. Takk!

Å finne en gave til turglade mennesker er ikke alltid lett. Og trenger du inspirasjon til en bra turutstyr gave er du på rett sted. Nedenfor finner du en stor liste med gavetips til friluftsmenneske. Enhver friluftsentusiast blir garantert begeistret for disse. Uansett erfaring.

Gave til friluftsmenneske

 1. Komfortable og Fine Turbukser
 2. Komfortable og Fine Turbukser

  Revolutionrace har flere råkule turbukser til dame og herrer. God passform med strech og slitesterkt materiale gjør at du kan bevege deg fritt i allslags terreng.

  Gå til butikk
 3. Solid og Romslig Tursekk
 4. Solid og Romslig Tursekk

  Keb er en populær sekk fra Fjällräven. Slitesterk og smart bæresystem med ekstra myk polstring for maks komfort. Med hele 72 L får du plass til alt du trenger til en lengre tur. I tillegg har sekken en stor frontlomme så du raskt får tilgang til skallplagg og annet viktig utstyr. 

  Gå til butikk
 5. Mattermos som Varer
 6. Mattermos som Varer

  Nyt utsikten istedenfor å sanke ved. Denne mattermosen er perfekt å ha med på turen. Fyll den opp med pølser eller suppe og nyt et godt og varmt måltid ute i frisk luft og vakker villmark. Mattermosen er laget i rustfritt stål og lokket kan enkelt brukes som en skål for å spare vekt og plass i sekken. 

  Gå til butikk
 7. Tøff og Robust Kniv
 8. Tøff og Robust Kniv

  Friluftsentusiasten har alltid en kniv eller to med seg i sekken. Her finner du både jaktkniver og multiverktøy i høy kvalitet. Og disse kan graveres for en personlig touch. 

  Gå til butikk
 9. Reise Journal som Forlenger Minner
 10. Reise Journal som Forlenger Minner

  Alle store og små eventyr kommer med en fortelling som er verdt å huske. Denne reisejournalen er en enkel og fin måte å forlenge de gode minnene på. Lim inn bilder fra den flotte opplevelsen og noter utfordringer, opplevelser og været du opplevde i løpet av turen.

  Gå til butikk
 11. Liten og Nett Camping Lykt
 12. Liten og Nett Camping Lykt

  Denne lykten er superkjekk og kan enkelt henges eller settes i teltet på kvelden. Den passer også perfekt til å henge i myggnettingen til hengekøyen. Lykten gir et behagelig lys som er perfekt til lesing eller kortspill en sen kveld i campen.

  Gå til butikk
 13. Ull er Alltid Gull
 14. Ull er Alltid Gull

  Denne ulltrøyen kommer til å bli en favoritt på tur med sin høye hals og lekre design. Ull er naturlig temperaturregulerende og passer like uansett årstid. Vi nordmenn får aldri nok ull i klesskapet, ullundertøy er derfor en strålende gave. 

  Gå til butikk
 15. Fjellsko med Ekstra Godt Grep
 16. Fjellsko med Ekstra Godt Grep

  Disse vanntette fjellskoene har et godt grep på vått og glatt underlag. Stiv hel, stødig rundt anklene og god demping for all slags terreng. Behagelige (og kule) tursko er midt i blinken som gave til en turglad mann

  Gå til butikk
 17. 3-Sesongs Sovepose
 18. 3-Sesongs Sovepose

  Denne soveposen fra Marmot passer like godt til vår, sommer- og høstsesongen. Soveposen kan enkelt åpnes i fotenden hvis du trenger mer plass til beina. Den har også glidelås på begge sider så du kan sitte med en god kaffekopp i hånden.

  Gå til butikk
 19. Tur-retur Norge med @helenemoo
 20. Tur-retur Norge med @helenemoo

  Dersom du ikke har sjekket ut Tur-Retur Norge boken fra den kjente influenseren, og friluftsliv entusiasten, @helenemoo, er det på tide. Her får du en rekke reisetips, mat inspirasjon og reiseruter som er verdt å sjekke ut. Perfekt når du vil ut på tur men ikke vet hvor du vil dra.

  Gå til butikk
 21. Katadyn Befree Vannfilter
 22. Katadyn Befree Vannfilter

  Gjør nærmest alle naturlige vannkilder om til rent drikkevann. Det brukervennlige filteret er enkelt å rengjøre og den myke flasken kan du enkelt brette sammen når den ikke er i bruk. 

  Gå til butikk
 23. Superdigg Oppblåsbart Liggeunderlag
 24. Superdigg Oppblåsbart Liggeunderlag

  Å sove behagelig i telt er ikke en selvfølge, spesielt ikke over tid. Med dette oppblåsbare liggeunderlaget tar du komforten til et nytt nivå. Et stort pluss er at det ikke veier mye og tar liten plass i sekken.

  Gå til butikk
 25. Dome Telt for 2 Personer
 26. Dome Telt for 2 Personer

  Dome telt har blitt den mest populære telt varianten og det er ikke uten grunn. God høyde, perfekt for to med mulighet for å ta av ytterduken så dere kan ligge å se på stjernehimmelen i en god og varm sovepose. Teltet har lav vekt og settes opp på få minutter.

  Gå til butikk
 27. Smørbrødjern Toast
 28. Smørbrødjern Toast

  Brødmat kan fort bli litt kjedelig på tur. Toastjern tar turmaten til et nytt nivå. Laget i aluminium med non-stick på innsiden. Legg på bålet og gled deg til deilig toast. Denne vil garantert falle i smak, både for liten og stor.

  Gå til butikk
 29. Vannavvisende Skjorte med Innsekts Beskyttelse
 30. Vannavvisende Skjorte med Innsekts Beskyttelse

  Ja, du leste riktig. Denne skjorten kommer til å bli like populær på fisketurer som en svipptur til Syden. Den klassiske skjorten har et stilrent design og er vannavvisende, perfekt til høstværet. I tillegg reduserer den myggstikk med opptil 90%! 

  Gå til butikk
 31. Utltralett og Vanntett Pose
 32. Utltralett og Vanntett Pose

  Beskytter klær, sovepose og elektronikk mot elementene. Enten du er på padletur eller midt i en storm vil denne holde fuktigheten ute. 

  Gå til butikk
 33. Gode Turstaver
 34. Gode Turstaver

  Turstaver er perfekt til skogsturen og kuper terreng. Stavene er justerbare og lette med behagelige korkhåndtak. Ha de i sekken og ta de frem når du trenger litt avlastning. 

  Gå til butikk
 35. Superlett og Praktisk Kjelesett
 36. Superlett og Praktisk Kjelesett

  Dette kjelesettet fra Sea To Summit har alt du trenger til å lage et velsmakende måltid ute i villmarken og en kaffetår til dessert. Settet pakkes enkelt sammen og veier lite takket være aluminiums konstruksjonen.

  Gå til butikk
 37. Varme og Freshe Ullsokker
 38. Varme og Freshe Ullsokker

  Gode tur klær er en myk pakke som blir godt mottatt. Og det gjelder også ullsokker fra Devold. Varer lenge, laget i myk merinoull og ser i tillegg bra ut. Her finner du et stort utvalg i forskjellige tykkelser og størrelser.

  Gå til butikk
 39. Thermacell Backpacker Myggjager
 40. Thermacell Backpacker Myggjager

  Denne myggjageren monteres rett på propanbeholderen og holder i hele 90 timer, perfekt for en hyggelig kveld ute, uten å bli spist opp av mygg! Denne kommer garantert til å falle i smak og passer like godt til hyggelige kvelder på terrassen som lange turer i fjellet.

  Gå til butikk
 41. Stor og Allsidig Tarp
 42. Stor og Allsidig Tarp

  Denne tarpen er superlett og tar lite plass i sekken. Fest den over teltet, hengekøyen eller bruk den som gapahuk. Regntett, vindtett og stor størrelse til en god pris.

  Gå til butikk
 43. Lynrask Koketid med Jetboil
 44. Lynrask Koketid med Jetboil

  Jetboil gir deg kokende vann etter bare 100 sekunder. Og med innebygget tenner er det null stress om du glemmer fyrstikkene i bilen. Jetboil passer til de fleste kjelsesett og har lav vekt.

  Gå til butikk