Turutstyr Gave: 22 flotte gavetips til de turglade

gavetips

turglade mennesker
Gavekongen er leserstøttet. Kjøper du via våre annonselenker, kan vi motta litt provisjon. Det påvirker ikke prisen for deg altså. Takk!

Å finne en gave til turglade mennesker er ikke alltid lett. Og trenger du inspirasjon til en bra turutstyr gave er du på rett sted. Nedenfor finner du en stor liste med gavetips til friluftsmenneske. Enhver friluftsentusiast blir garantert begeistret for disse. Uansett erfaring.

Gave til friluftsmenneske

 1. Komfortable og Fine Turbukser

  Revolutionrace har flere råkule turbukser til dame og herre. God passform med strech og slitesterkt materiale gjør at du kan bevege deg fritt i allslags terreng.

  Gå til butikk
 2. Gnagsårsokker

  For en rimelig, men verdifull gave, vurder gnagsårsokker. Perfekt for tur-elskeren som ønsker å unngå kjipe gnagsår.

  Gå til butikk
 3. Sitteunderlag med varme

  Snakk om luksus! Enkel i bruk og med flere varmeprogrammer å velge mellom, sikrer det komfort etter ønske. Den inkluderte powerbanken gir varme i opptil 4,5 timer.

  Gå til butikk
 4. Stor og Allsidig Tarp

  Tarp er superlett og tar lite plass i sekken. Fest den over teltet, hengekøyen eller bruk den som gapahuk.

  Kjøp hos Outnorth Kjøp hos Milrab
 5. Kraftig Tursag for Eventyreren

  Overrask friluftsentusiasten med en robust tursag, designet for å passe perfekt i sekken. Ideelt for både korte dagsturer og lengre ekspedisjone.

  Gå til butikk
 6. Vantette pakkeposer (dry bags)

  Den ultimate gaven for friluftsentusiasten! Sikrer tørt utstyr under våte eventyr. Perfekt for fjellturer, padling eller når det bare høljer ned.

  Gå til butikk
 7. Abonnement på Villmarksliv

  Gled en friluftsentusiast med et abonnement på Villmarksliv. Månedlig inspirasjon, spennende reportasjer og nyttige tips rett i postkassen. En gave som varer og gir eventyrlyst hele året! 

  Gå til butikk
 8. Praktisk mattermos

  En skikkelig mattermos er gull verdt på tur. Fyll den opp med pølser eller suppe og nyt et godt og varmt måltid ute i villmarken.

  Gå til butikk
 9. Slapp av mellom trærne

  Late dager i hagen eller en helgetur i skogen? Denne turgaven lover komfort, frihet og uforglemmelige stunder under åpen himmel.

  Gå til butikk
 10. Solid og Romslig Tursekk

  Med et genialt bæresystem og ekstra myk polstring, får du topp komfort. Baltoro-modellen fra Gregory har mottatt mange priser for sitt innovative og funksjonelle design. Perfekt for de lange turene når du trenger å ha med deg litt ekstra

  Gå til butikk
 11. Liten og Nett Camping Lykt

  Denne lykten er superkjekk og kan enkelt henges eller settes i teltet på kvelden. Den passer også perfekt til å henge i myggnettingen til hengekøyen. Lykten gir et behagelig lys som er perfekt til lesing eller kortspill en sen kveld i campen.

  Gå til butikk
 12. Tøff kniv eller øks

  Friluftsentusiasten bør ha en en kniv, øks eller multiverktøy med seg i sekken. Og her finner du kanskje det beste utvalget.

  Gå til butikk
 13. Ull er Alltid Gull

  Vi nordmenn får aldri nok ull i klesskapet, ullundertøy er derfor en strålende gave. 

  Gå til butikk
 14. Superdigg Oppblåsbart Liggeunderlag

  Å sove behagelig i telt er ikke en selvfølge, spesielt ikke over tid. Med et oppblåsbart liggeunderlag tar du komforten til et nytt nivå. Et stort pluss er at det ikke veier mye og tar liten plass i sekken.

  Gå til butikk
 15. Fjellsko med Ekstra Godt Grep

  Disse vanntette fjellskoene har et godt grep på vått og glatt underlag. Stiv hel, stødig rundt anklene og god demping for all slags terreng. Behagelige (og kule) tursko er midt i blinken som gave til en turglad mann

  Gå til butikk
 16. 3-Sesongs Sovepose

  Sovepose fra Marmot passer like godt til vår, sommer- og høstsesongen. Soveposen kan enkelt åpnes i fotenden hvis du trenger mer plass til beina. Den har også glidelås på begge sider så du kan sitte med en god kaffekopp i hånden.

  Gå til butikk
 17. Tur-retur Norge med @helenemoo

  Dersom du ikke har sjekket ut Tur-Retur Norge boken fra den kjente influenseren, og friluftsliv entusiasten, @helenemoo, er det på tide. Her får du en rekke reisetips, mat inspirasjon og reiseruter som er verdt å sjekke ut. Perfekt når du vil ut på tur men ikke vet hvor du vil dra.

  Gå til butikk
 18. Dome Telt for 2 Personer

  Dome telt har blitt den mest populære telt varianten og det er ikke uten grunn. God høyde, perfekt for to med mulighet for å ta av ytterduken så dere kan ligge å se på stjernehimmelen i en god og varm sovepose. Teltet har lav vekt og settes opp på få minutter.

  Gå til butikk
 19. Grilljern

  Brødmat kan fort bli litt kjedelig på tur. Toastjern tar turmaten til et nytt nivå. Laget i aluminium med non-stick på innsiden. Legg på bålet og gled deg til deilig toast. Denne vil garantert falle i smak, både for liten og stor.

  Gå til butikk
 20. Vannavvisende Skjorte med Innsekts Beskyttelse

  Ja, du leste riktig. Denne skjorten kommer til å bli like populær på fisketurer som en svipptur til Syden. Den klassiske skjorten har et stilrent design og er vannavvisende, perfekt til høstværet. I tillegg reduserer den myggstikk med opptil 90%! 

  Gå til butikk
 21. Gode Turstaver

  Turstaver er perfekt til skogsturen og kuper terreng. Stavene er justerbare og lette med behagelige korkhåndtak. Ha de i sekken og ta de frem når du trenger litt avlastning. 

  Gå til butikk
 22. Superlett og Praktisk Kjelesett

  Dette kjelesettet fra Sea To Summit har alt du trenger til å lage et velsmakende måltid ute i villmarken og en kaffetår til dessert. Settet pakkes enkelt sammen og veier lite takket være aluminiums konstruksjonen.

  Gå til butikk
 23. Varme og Freshe Ullsokker

  Gode tur klær er en myk pakke som blir godt mottatt. Og det gjelder også ullsokker fra Devold. Varer lenge, laget i myk merinoull og ser i tillegg bra ut. Her finner du et stort utvalg i forskjellige tykkelser og størrelser.

  Gå til butikk
 24. Lynrask Koketid med Jetboil

  Jetboil gir deg kokende vann etter bare 100 sekunder. Og med innebygget tenner er det null stress om du glemmer fyrstikkene i bilen. Jetboil passer til de fleste kjelsesett og har lav vekt.

  Gå til butikk
 25. Katadyn Befree Vannfilter

  Gjør nærmest alle naturlige vannkilder om til rent drikkevann. Det brukervennlige filteret er enkelt å rengjøre og den myke flasken kan du enkelt brette sammen når den ikke er i bruk. 

  Gå til butikk
 26. Reise Journal som Forlenger Minner

  Alle store og små eventyr kommer med en fortelling som er verdt å huske. Denne reisejournalen er en enkel og fin måte å forlenge de gode minnene på. Lim inn bilder fra den flotte opplevelsen og noter utfordringer, opplevelser og været du opplevde i løpet av turen.

  Gå til butikk