Turutstyr Gave: 22 flotte gavetips til de turglade

gavetips

turglade mennesker
Gavekongen er leserstøttet. Kjøper du via våre annonselenker, kan vi motta litt provisjon. Det påvirker ikke prisen for deg altså. Takk!

Å finne en gave til turglade mennesker er ikke alltid lett. Og trenger du inspirasjon til en bra turutstyr gave er du på rett sted. Nedenfor finner du en stor liste med gavetips til friluftsmenneske. Enhver friluftsentusiast blir garantert begeistret for disse. Uansett erfaring.

Gave til friluftsmenneske

 1. Komfortable og Fine Turbukser
 2. Komfortable og Fine Turbukser

  Revolutionrace har flere råkule turbukser til dame og herre. God passform med strech og slitesterkt materiale gjør at du kan bevege deg fritt i allslags terreng.

  Gå til butikk
 3. Gnagsårsokker
 4. Gnagsårsokker

  For en rimelig, men verdifull gave, vurder gnagsårsokker. Perfekt for tur-elskeren som ønsker å unngå smertefulle gnagsår.

  Gå til butikk
 5. Kraftig Tursag for Eventyreren
 6. Kraftig Tursag for Eventyreren

  Overrask friluftsentusiasten med en robust tursag, designet for å passe perfekt i sekken. Ideelt for både korte dagsturer og lengre ekspedisjone.

  Gå til butikk
 7. Vantette pakkeposer (dry bags)
 8. Vantette pakkeposer (dry bags)

  Den ultimate gaven for friluftsentusiasten! Sikrer tørt utstyr under våte eventyr. Perfekt for fjellturer, padling eller når det bare høljer ned.

  Gå til butikk
 9. Abonnement på Villmarksliv
 10. Abonnement på Villmarksliv

  Gled en friluftsentusiast med et abonnement på Villmarksliv. Månedlig inspirasjon, spennende reportasjer og nyttige tips rett i postkassen. En gave som varer og gir eventyrlyst hele året! 

  Gå til butikk
 11. Mattermos som Varer
 12. Mattermos som Varer

  Nyt utsikten istedenfor å sanke ved. Denne mattermosen er perfekt å ha med på turen. Fyll den opp med pølser eller suppe og nyt et godt og varmt måltid ute i frisk luft og vakker villmark. Mattermosen er laget i rustfritt stål og lokket kan enkelt brukes som en skål for å spare vekt og plass i sekken. 

  Gå til butikk
 13. Slapp av mellom trærne
 14. Slapp av mellom trærne

  Late dager i hagen eller en helgetur i skogen? Denne turgaven lover komfort, frihet og uforglemmelige stunder under åpen himmel.

  Gå til butikk
 15. Solid og Romslig Tursekk
 16. Solid og Romslig Tursekk

  Med et genialt bæresystem og ekstra myk polstring, får du topp komfort. Baltoro-modellen fra Gregory har mottatt mange priser for sitt innovative og funksjonelle design. Perfekt for de lange turene når du trenger å ha med deg litt ekstra

  Gå til butikk
 17. Sitteunderlag med varme
 18. Sitteunderlag med varme

  Snakk om luksus! Enkel i bruk og med flere varmeprogrammer å velge mellom, sikrer det komfort etter ønske. Den inkluderte powerbanken gir varme i opptil 4,5 timer.

  Gå til butikk
 19. Tøff og Robust Kniv
 20. Tøff og Robust Kniv

  Friluftsentusiasten har alltid en kniv eller to med seg i sekken. Her finner du både jaktkniver og multiverktøy i høy kvalitet. Og disse kan graveres for en personlig touch. 

  Gå til butikk
 21. Reise Journal som Forlenger Minner
 22. Reise Journal som Forlenger Minner

  Alle store og små eventyr kommer med en fortelling som er verdt å huske. Denne reisejournalen er en enkel og fin måte å forlenge de gode minnene på. Lim inn bilder fra den flotte opplevelsen og noter utfordringer, opplevelser og været du opplevde i løpet av turen.

  Gå til butikk
 23. Liten og Nett Camping Lykt
 24. Liten og Nett Camping Lykt

  Denne lykten er superkjekk og kan enkelt henges eller settes i teltet på kvelden. Den passer også perfekt til å henge i myggnettingen til hengekøyen. Lykten gir et behagelig lys som er perfekt til lesing eller kortspill en sen kveld i campen.

  Gå til butikk
 25. Ull er Alltid Gull
 26. Ull er Alltid Gull

  Vi nordmenn får aldri nok ull i klesskapet, ullundertøy er derfor en strålende gave. 

  Gå til butikk
 27. Fjellsko med Ekstra Godt Grep
 28. Fjellsko med Ekstra Godt Grep

  Disse vanntette fjellskoene har et godt grep på vått og glatt underlag. Stiv hel, stødig rundt anklene og god demping for all slags terreng. Behagelige (og kule) tursko er midt i blinken som gave til en turglad mann

  Gå til butikk
 29. 3-Sesongs Sovepose
 30. 3-Sesongs Sovepose

  Sovepose fra Marmot passer like godt til vår, sommer- og høstsesongen. Soveposen kan enkelt åpnes i fotenden hvis du trenger mer plass til beina. Den har også glidelås på begge sider så du kan sitte med en god kaffekopp i hånden.

  Gå til butikk
 31. Tur-retur Norge med @helenemoo
 32. Tur-retur Norge med @helenemoo

  Dersom du ikke har sjekket ut Tur-Retur Norge boken fra den kjente influenseren, og friluftsliv entusiasten, @helenemoo, er det på tide. Her får du en rekke reisetips, mat inspirasjon og reiseruter som er verdt å sjekke ut. Perfekt når du vil ut på tur men ikke vet hvor du vil dra.

  Gå til butikk
 33. Katadyn Befree Vannfilter
 34. Katadyn Befree Vannfilter

  Gjør nærmest alle naturlige vannkilder om til rent drikkevann. Det brukervennlige filteret er enkelt å rengjøre og den myke flasken kan du enkelt brette sammen når den ikke er i bruk. 

  Gå til butikk
 35. Superdigg Oppblåsbart Liggeunderlag
 36. Superdigg Oppblåsbart Liggeunderlag

  Å sove behagelig i telt er ikke en selvfølge, spesielt ikke over tid. Med et oppblåsbart liggeunderlag tar du komforten til et nytt nivå. Et stort pluss er at det ikke veier mye og tar liten plass i sekken.

  Gå til butikk
 37. Dome Telt for 2 Personer
 38. Dome Telt for 2 Personer

  Dome telt har blitt den mest populære telt varianten og det er ikke uten grunn. God høyde, perfekt for to med mulighet for å ta av ytterduken så dere kan ligge å se på stjernehimmelen i en god og varm sovepose. Teltet har lav vekt og settes opp på få minutter.

  Gå til butikk
 39. Grilljern
 40. Grilljern

  Brødmat kan fort bli litt kjedelig på tur. Toastjern tar turmaten til et nytt nivå. Laget i aluminium med non-stick på innsiden. Legg på bålet og gled deg til deilig toast. Denne vil garantert falle i smak, både for liten og stor.

  Gå til butikk
 41. Vannavvisende Skjorte med Innsekts Beskyttelse
 42. Vannavvisende Skjorte med Innsekts Beskyttelse

  Ja, du leste riktig. Denne skjorten kommer til å bli like populær på fisketurer som en svipptur til Syden. Den klassiske skjorten har et stilrent design og er vannavvisende, perfekt til høstværet. I tillegg reduserer den myggstikk med opptil 90%! 

  Gå til butikk
 43. Gode Turstaver
 44. Gode Turstaver

  Turstaver er perfekt til skogsturen og kuper terreng. Stavene er justerbare og lette med behagelige korkhåndtak. Ha de i sekken og ta de frem når du trenger litt avlastning. 

  Gå til butikk
 45. Superlett og Praktisk Kjelesett
 46. Superlett og Praktisk Kjelesett

  Dette kjelesettet fra Sea To Summit har alt du trenger til å lage et velsmakende måltid ute i villmarken og en kaffetår til dessert. Settet pakkes enkelt sammen og veier lite takket være aluminiums konstruksjonen.

  Gå til butikk
 47. Varme og Freshe Ullsokker
 48. Varme og Freshe Ullsokker

  Gode tur klær er en myk pakke som blir godt mottatt. Og det gjelder også ullsokker fra Devold. Varer lenge, laget i myk merinoull og ser i tillegg bra ut. Her finner du et stort utvalg i forskjellige tykkelser og størrelser.

  Gå til butikk
 49. Stor og Allsidig Tarp
 50. Stor og Allsidig Tarp

  Tarp er superlett og tar lite plass i sekken. Fest den over teltet, hengekøyen eller bruk den som gapahuk.

  Gå til butikk
 51. Lynrask Koketid med Jetboil
 52. Lynrask Koketid med Jetboil

  Jetboil gir deg kokende vann etter bare 100 sekunder. Og med innebygget tenner er det null stress om du glemmer fyrstikkene i bilen. Jetboil passer til de fleste kjelsesett og har lav vekt.

  Gå til butikk