Gave til 15-åring – 33 supre gavetips til gutter og jenter

Gavekongen er leserstøttet. Kjøper du via våre annonselenker, kan vi motta litt provisjon. Det påvirker ikke prisen for deg altså. Takk!

Hva gir man i gave til en 15-åring?

Bursdager, konfirmasjoner, og juletider er anledninger der gaver typisk er involvert. Så var det bare det å finne den riktige gaven. For det kan være utfordrende. Spesielt hvis du ikke er i samme aldersgruppe selv. Derfor har vi laget en liste med flotte gavetips som garantert vil falle i smak hos tenåringen.

Velværeprodukter eller sminke

Dette er en gave som kanskje passer best til jenter, men mange gutter er også opptatt av å ta vare på seg selv. Gode kremer, ansiktsmasker og oljer er ofte veldig populært.

En morsom opplevelse

Klær og sko

Denne gaven krever kanskje at du kjenner personen ganske godt, ellers kan det være vanskelig å vite hva som vil passe. En sikker vinner er gjerne digge bukser eller en god hettegenser.

Smykker

Et klassisk gavetips til jenter som garantert mottas med glede. I tillegg til å løfte et antrekk vil smykket også være et fint minne fra deg. Kanskje du skal gå for noe stilrent, som aldri går av moten?

Caps og solbriller

Her er det mye å velge mellom men et par tøffe Ray-Bans eller en Varsity Caps slår nok ikke feil.

Hodetelefoner til musikk-elskeren og gameren

Digg musikk på vei til skolen. Eller kanskje en spennende lydbok. Motiverende beats under treningen. Perfekt lydbilde når du gamer. Dette er bare noen få grunner til hvorfor et par headphones er en skikkelig god gave.

Robust bærbar høytaler

Til 15-åringen som digger skævven

En tur ute i skogen og på fjellet med familie og venner skaper fantastiske minner. Da er det greit å ha utstyret i orden. Noen gode tips er hengekøye, liggeunderlag, eller et fint sett med ullundertøy.

Puslespill, byggesett og hjernetrim

Denne gaven passer til tenåringen som elsker å fordype seg i typiske gruble-oppgaver. Både puslespill og byggesett fanger interessen uansett alder. Det må bare være nok brikker eller deler så har man underholdning i timevis.

Rettetang eller krølltang

Dette er en super gave til den med langt hår, og som liker å teste ut forskjellige hårfrisyrer. Kombiner gjerne med hårpleieprodukter for et komplett gavesett.

Sekk

En komfortabel og praktisk sekk må man ha når man går på skole. Og den kan brukes til ferier og hytteturer også. Denne gaven vil mest sannsynlig bli mye brukt.

Treningsklær- og utstyr

Dersom 15-åringen er aktiv og glad i trening, kan treningsklær- og utstyr være midt i blinken. Her kan du gå for trenings-tights, shorts, topper, t-skjorter eller løpesko. Eventuelt kan du kjøpe treningsmatte, hoppetau, vekter eller annet utstyr – her er det mange muligheter til både jenter og gutter.

Videospill

Ungdommer elsker også videospill så dette er nok en sikker vinner hos mange, og det kan til og med være en sosial og lærerik aktivitet.

DIY kit til den kreative

Hva med et tegne- eller male-sett? Eller kanskje har 15-åringen uttrykt interesse for å sy sine egne klær?

Fang minner med et polaroid kamera

Sportsutstyr til den idrett frelste

Driver han eller hun med en spesifikk idrett? Da er det gøy å gi noe som viser at du heier på tenåringen. Hva med nye fotballsko, skøyter eller langrennsski?

Et sted å skrive ned tanker, drodle og planlegge

Noe til soverommet

15-åringer trenger et sted å trekke seg tilbake. Et sted uten stress der man kan slappe av etter en lang dag. Hva med en fin lys-lenke, puter, eller kanskje et deilig pledd?