Gave til 15-åring – 33 supre gavetips til gutter og jenter

gaver til barn

gave til 15 åring
Gavekongen er leserstøttet. Kjøper du via våre annonselenker, kan vi motta litt provisjon. Det påvirker ikke prisen for deg altså. Takk!

Hva gir man i gave til en 15-åring?

Bursdager, konfirmasjoner, og juletider er anledninger der gaver typisk er involvert. Så var det bare det å finne den riktige gaven. For det kan være utfordrende. Spesielt hvis du ikke er i samme aldersgruppe selv. Derfor har vi laget en liste med flotte gavetips som garantert vil falle i smak hos tenåringen.

Nike Air Force 1

Superpopulære sneakers perfekt for en 15-åring som liker stil og komfort.

Nike til han Nike til henne
Timevis med Moro

Ta gaming til et helt nytt nivå med fantastisk grafikk, lynrask ytelse og et hav av spillmuligheter. Perfekt for å koble av etter lekser, konkurrere med venner online, eller utforske spennende nye verdener.

Gå til butikk
Happyhoodies - Det ultimate koseplagget

Store og digge, myke og varme. Supercozy gave til han og henne, uansett alder egentlig. Plutselig var det ikke så ille å stå opp om vinteren.

Gå til butikk
Stilige Negler på Null Komma Niks

Nå kan hun få salongvakre negler hjemme. Med alt fra UV-lampe til fargerike neglelakk, kan hun leke seg med stilige design som varer i opptil 3 uker. Perfekt for å uttrykke kreativiteten sin og en gave som kombinerer moro og skjønnhet.

Gå til butikk
Tikk-Takk! Tid for tenåringsstil⌚

Klokke til en 15-åring? Knallidé! Det er både stilig og praktisk. Velg mellom kule smartklokker eller klassiske stiler.

Stort utvalg hos Ditur
Smykker hos Gullfunn

Et klassisk gavetips til jenter som garantert mottas med glede. I tillegg til å løfte et antrekk vil smykket også være et fint minne fra deg. Kanskje du skal gå for noe stilrent, som aldri går av moten?

Her finner du over 3000 nydelige smykker å velge mellom i alle prisklasser.

Gå til butikk

Treningsklær- og utstyr

Dersom 15-åringen er aktiv og glad i trening, kan treningsklær- og utstyr være midt i blinken. Her kan du gå for trenings-tights, shorts, topper, t-skjorter eller løpesko. Eventuelt kan du kjøpe treningsmatte, hoppetau, vekter eller annet utstyr – her er det mange muligheter til både jenter og gutter.

Treningsutstyr

Her finner du mye variert. Fra treningsstrikker og hoppetau til yogamatter og treningsklær.

Gå til gymgrossisten
Nike Treningsklær

Nike er allitd populært. Her finner du kolleksjoner for både løping, tennis, fotball, basketball, treningsstudio og mye mye mer.

Gå til butikk

Velværeprodukter eller sminke

Dette er en gave som kanskje passer best til jenter, men mange gutter er også opptatt av å ta vare på seg selv. Gode kremer, ansiktsmasker og oljer er ofte veldig populært.

Kylie By Kylie Jenner hos KICKS

Skjønnhetsmogulen er en av verdens meste kjente personer på sosiale medier. Med sin lidenskap for sminke og business startet hun kosmetikkmerke Kylie Cosmetics og hudpleieserien Kyle Skin.

Produktene er laget av veganske produkter og er ikke er testet på dyr.

Gå til butikk
Barbershop - Velværeprodukter for menn

Mange gutter begynner å få litt skjeggvekst rundt denne tiden. Da kan en tradisjonell barberhøvel være en kjempekul gave å få. De er bygget for å vare, barberbladene er billige og kan resirkuleres. Mye bedre enn plastikken fra Gillette.

Barberhop har mye annet bra også Hva med en god deodorant, hårstyling eller parfyme?

Gå til butikk

En morsom opplevelse

Ungdomsårene er tiden for å oppleve nye ting. Her er det bare fantasien som setter grenser. Hos Truestory finner du en haug av gode ideer. Du kan også kjøpe et gavekort så de kan velge selv. Her er noen eksempler:

  • Escape room. Løs oppgaver og gåter med venner for å slippe fri før tiden renner ut.
  • Pizzakurs
  • Vindtunell
  • Rafting eller kajakk
  • Grunnkurs i keramikk
Gå til butikk

Klær og sko

Denne gaven krever kanskje at du kjenner personen ganske godt, ellers kan det være vanskelig å vite hva som vil passe. En sikker vinner er gjerne digge bukser eller en god hettegenser.

Kule Sneakers hos Miinto

Miinto har også gavekort om det blir litt for vanskelig å velge. Avbildet er noen kjempekule sneakers fra Fila.

Gå til butikk
Kule klær hos Miinto

Miinto er en nettbutikk med kanskje det beste utvalget av merkeklær for han og henne. Her finner du garantert mye kult til ungdommen.

Gå til butikk
Shaping New Tomorrow | Stretch further

Tradisjonelle basisplagg for menn med full bevegelsesfrihet. Klesmerket startet i 2015 med fokus på komfort og stil uten begrensninger.

Gå til butikk

Caps og solbriller

Her er det mye å velge mellom men et par tøffe Ray-Bans eller en Varsity Caps slår nok ikke feil.

Hodetelefoner til musikk-elskeren og gameren

Digg musikk på vei til skolen. Eller kanskje en spennende lydbok. Motiverende beats under treningen. Perfekt lydbilde når du gamer. Dette er bare noen få grunner til hvorfor et par headphones er en skikkelig god gave. Her er forresten en oversikt over de beste lydbok-appene

Robust bærbar høytaler

Musikk er jo liksom livet når du er ung, ikke sant?

Og med en skikkelig god bærbar høyttaler, kan ungdommen dra med deg sine yndlingslåter overalt. Enten det er hygge på stranden, jentekveld eller henge på fotballbanen, musikken er alltid med deg.

Disse høyttalerne kommer i alle mulige størrelser og priser, så du kan helt sikkert finne noe som passer lommeboka og behovet ditt.

Sjekk pris

Til 15-åringen som digger skævven

En tur ute i skogen og på fjellet med familie og venner skaper fantastiske minner. Da er det greit å ha utstyret i orden. Noen gode tips er hengekøye, liggeunderlag, eller et fint sett med ullundertøy.

Kule Turklær hos RevolutionRace

RevolutionRace er et relativt nytt skandinavisk som startet i 2014 og har siden vokst betraktelig. Det som er kult med merket er at de lytter aktivt til kundene sine og lar dem være med på å bestemme farger og mønstre.

Gå til butikk
Outnorth - The best of scandinavian outdoor

Fra telt til snowboard, fiskestang og øks. Ja, egentlig alt du kan tenke deg innenfor friluftsliv finner du hos outnorth. 

Gå til butikk

Puslespill, byggesett og hjernetrim

Denne gaven passer til tenåringen som elsker å fordype seg i typiske gruble-oppgaver. Både puslespill og byggesett fanger interessen uansett alder. Det må bare være nok brikker eller deler så har man underholdning i timevis.

Rettetang eller krølltang

Dette er en super gave til den med langt hår, og som liker å teste ut forskjellige hårfrisyrer. Kombiner gjerne med hårpleieprodukter for et komplett gavesett.

Gratis frakt
Stylingverktøy hos blivakker.no
fra 189 - 3399 kr

Blivakker er utrolig dyktige på hårpleie, hudpleie, sminke og dufter. Ja egentlig alt innenfor personlig pleie.


Tips! Sjekk ut pakkedeals og outlet seksjonen for noen virkelig gode kjøp.

Gå til butikk

Sekk

En komfortabel og praktisk sekk må man ha når man går på skole. Og den kan brukes til ferier og hytteturer også. Denne gaven vil mest sannsynlig bli mye brukt.

Videospill

Ungdommer elsker også videospill så dette er nok en sikker vinner hos mange, og det kan til og med være en sosial og lærerik aktivitet.

Gavekort hos Startselect

Her finner du gavekort til alt mulig. Blant annet Nintendo, Playstation og Xbox. Så kan de laste ned det spillet de selv ønsker.

Gå til butikk

DIY kit til den kreative

Hva med et tegne- eller male-sett? Eller kanskje har 15-åringen uttrykt interesse for å sy sine egne klær?

Ritohobby.no

Hobbybutikken har alt som trengs for å slippe løs kreativiteten. Her finner du blant annet symaskiner, oppskrifter, tegne og male utstyr. Liker 15åringen å bruke hendene, finner du garantert noe passende her.

Gå til butikk

Fang minner med et polaroid kamera

Det skjer gjerne mye spennende rundt denne alderen, så hva er vel bedre enn å kunne forevige minnene med et polaroid kamera? Bildene er supert som veggpynt på rommet.

Gå til butikk

Sportsutstyr til den idrett frelste

Driver han eller hun med en spesifikk idrett? Da er det gøy å gi noe som viser at du heier på tenåringen. Hva med nye fotballsko, skøyter eller langrennsski?

Et sted å skrive ned tanker, drodle og planlegge

Notatbøker | Norli

Denne gaven er veldig fin å gi til en som liker å ha orden i sakene, eller som liker å uttrykke seg skriftlig. Mange liker å skrive dagbøker, eller skrive ned viktige avtaler, og da kan det være fint å ha en notatbok. 

Gå til butikk

Noe til soverommet

15-åringer trenger et sted å trekke seg tilbake. Et sted uten stress der man kan slappe av etter en lang dag. Hva med en fin lys-lenke, puter, eller kanskje et deilig pledd?

Kindle lesebrett
fra 1090 - 2500 kr

Kindle er en fantastisk gave om han eller hun liker å lese. Utrolig behagelig skjerm og ikke minst plassbesparende. Også må vi trekke frem muligheten til å slå opp engelske ord. Trykk på ordet du er usikker så popper forklaringen opp.

En undervurdert funksjon som løfter engelsken til et nytt nivå. 

Gå til butikk

Flere gavetips