Gave til datter: 27 gavetips hun aldri vil glemme

gaver til henne

gave til datter
Gavekongen er leserstøttet. Kjøper du via våre annonselenker, kan vi motta litt provisjon. Det påvirker ikke prisen for deg altså. Takk!

På jakt etter den perfekte bursdags- eller julegaven som vil få datteren din til å si ‘Wow, takk, mamma/pappa!’ med et stort smil? Du er på rett sted. Her finner du gavetips i ulike kategorier og prisklasser som passer til enhver smak og lommebok.

Enten det er en minneverdig 18-års gave, eller bursdagsgave til en datter i 20-årene, har vi noe for alle. Og leter du etter rørende gaveforslag fra mor til datter, har vi det også. Våre gaveidéer spenner fra praktisk og inspirerende til luksuriøst og hjertevarmende.

Så les videre og finn gaven som garantert blir et kjært minne.

26 gaver datteren din vil elske

 1. Morsom kopp

  Gi noe som får henne til å smile hver dag. Her finner du morsomme kopper med print på begge sider.

  Gå til butikk
 2. Den ultimate kosegenseren

  Happyhoodies er så søte og myke! Perfekt for deilige, late søndager hvor hun kan drømme seg bort i en sky av komfort og varme.

  Gå til butikk
 3. Personlig gravert klokke

  Gi en tidløs gave til din datter: Klokker fra Tissot kombinerer stil og eleganse, og vil følge henne gjennom livets viktigste øyeblikk. Et symbol på alle de minuttene og timene dere har delt – og alle de som kommer.

  Gå til butikk
 4. Eventyr i all slags vær

  Sjekk ut Whisper Jacket fra Revolution Race. En superpopulær allværsjakke for alle aldre, og (nesten) alle anledninger. Perfekt gave til en sporty datter.

  Gå til butikk
 5. Versace Bright Crystal Parfyme

  En nydelig bestselger elsket av mange. Lett, sprudlende, feminin og tidløs.

  Gå til butikk
 6. Mor og datter smykke

  Dette delikate smykket i sølv er en skjønn påminnelse om den unike kjærligheten mellom mor og datter. Med graverte initialer, blir det mer enn bare et smykke – det blir et tidløst minne. Gi din datter et symbol på deres felles historie og kjærlighet med et personlig smykke hun kan bære nært sitt hjerte, alltid.

  Gå til butikk
 7. Spa Resort Weekend

  Hva med en mor og datter spa-weekend? Gi henne en helg av ren avslapning og luksus med denne deilige opplevelsen. Svøm gjennom bølger av avkobling og flyt gjennom skyer av ro, sammen.

  Gå til butikk
 8. Indre fred

  Et tilfluktssted til et avslappende paradis der hun kan utforske indre ro og balanse. Denne yogamatten er som et trygt og fredelig hjørne i en travel verden. Hver gang hun ruller den ut, skaper hun sitt eget personlige tempel for avslapning og velvære.

  Gå til butikk
 9. Prisvinnende hudpleie

  Opptatt av det naturlige? Evolve Organic Beauty er et prisvinnende engelsk merke med økologiske produkter til hud, kropp og hår i høyeste kvalitet. Alle produktene er veganske og ikke testet på dyr. De lukter helt fantastisk! Hun vil føle seg som en blomst som stråler i sollyset.

  Gå til butikk
 10. Sammenleggbar elektriske sparkesykkel

  Enten hun er på vei til skolen, skal møte venner, tar turen til trening eller utforsker nye steder, er den elektriske sparkesykkelen en smidig og miljøvennlig måte å komme seg rundt på. Gi henne den ultimate friheten til å styre sin egen vei.

  Gå til butikk
 11. Sup brett til en sporty datter

  Et SUP-brett fra Hydro Force er mer enn bare en gave – det er en invitasjon til minner på vannet, med latter, mestring og frihet. Tenk på det som et magisk teppe som tar henne med på eventyr, der hun kan navigere seg gjennom livets bølger.

  Gå til butikk
 12. Tidløs eleganse fra Marc Jacobs

  Hva med å gi henne en elegant følgesvenn, men også en påminnelse om at god smak aldri går ut på dato? Denne klassiske og tidløse "The Snapshot"-vesken er en perfekt gave fra foreldre til datter.

  Gå til butikk
 13. En dose energi

  Med denne juicepressen gir du henne en sunn dose av energi og vitalitet, men også en daglig påminnelse om å ta vare på seg selv.

  Gå til butikk
 14. Mote til datteren

  En deilig genser som passer i ethvert klesskap. Arket er en skandinavisk favoritt med fokus på bærekraft og er kjent for sin stilrene, minimalistiske klesstil. En perfekt gave til en ung dame med stil, fra en like stilfull forelder.

  Gå til butikk
 15. En meningsfylt markering

  Har hun tatt steget ut i sin første jobb eller fullført en krevende utdannelse? Hvorfor ikke markere denne nye fasen i livet med en gave hun kan bære med stolthet for alltid? En diamantring er ikke bare et smykke; det er som å gi henne en lysende stjerne som vitner om hennes bragder.

  Gå til butikk
 16. Raske briller

  Sunsetter-brillene fra Northug forvandler hver gåtur, joggetur og skitur til en fargesprakende reise.

  Gå til butikk
 17. Aichas kjøkken kokebok

  Denne kokeboken gir henne nøklene til et univers av smak og kreativitet. Reis gjennom marokkanske oppskrifter og oppdag nye kulinariske favoritter.

  Gå til butikk
 18. Power up med Nike

  Med full lengde, høyt liv og praktiske lommer, er de designet for å matche hennes dynamiske livsstil. Gi henne et boost i selvtillit og inspirasjon til å erobre verden - alt med en perfekt balanse av komfort og stretch.

  Gå til butikk
 19. Forevige magiske øyeblikk

  Tenk deg å gi henne en tidskapsel fylt med øyeblikk som har formet livet hennes. En fotobok fra Fotoknudsen er som et personlig eventyr som fanger smil, latter og minner på hver side.

  Gå til butikk
 20. En klassisk skatt

  Hvem ønsker seg vel ikke klassiske gulløreringer? Enkel eleganse som passer perfekt til enhver kvinne.

  Gå til butikk
 21. Hjemmelagede smykker

  Gi henne et kreativt utløp og muligheten til å eksperimentere og utforske sin egen stil. Det er så gøy å skape unike smykker som ingen andre har.

  Gå til butikk
 22. Trendy med Apple

  Stig inn i en verden av krystallklar lyd med disse Apple-øreproppene. Uansett hvor hun er, kan hun nyte sin favorittmusikk eller podcaster med enestående kvalitet. Med sitt ikoniske design fra Apple, vil disse øreproppene ikke bare tilby overlegen lyd, men også fungere som et stilig tilbehør.

  Gå til butikk
 23. Bærbar glede

  Hvem elsker vel ikke å dele god musikk? Den lekre og kompakte Sonos Roam høyttaleren er perfekt for enhver anledning, fra piknik i parken til hyggelige kvelder hjemme. Med trådløs tilkobling og imponerende lydkvalitet blir denne høyttaleren som et bærbart festlokale - uansett hvor hun tar den med seg.

  Gå til butikk
 24. Styrke i hver sving

  En robust 16 kg kettlebell fra Casall. Gi henne den ultimate friheten til å skape sin egen treningsverden og eksperimentere med en rekke øvelser hjemme.

  Gå til butikk
 25. Personlig inngravert smykkeskrin

  Den nøye utformede organiseringen inni sikrer at hun alltid har orden på sine dyrebare smykker. En gave som kombinerer praktisk nytte med en personlig touch!

  Gå til butikk
 26. Luksuriøst sengesett

  Dette Frøya-sengesettet er et strålende gavevalg! Fargealternativene inviterer til koselige netter og skaper en avslappende atmosfære på soverommet. Med hensyn til både miljø og kvalitet, er dette svanemerkede sengesettet en bevisst og luksuriøs gave.

  Gå til butikk
 27. En klem av luksus

  Denne myke kimonoen er skreddersydd for de stille øyeblikkene, enten det er etter en lang dusj eller en rolig morgenstund med kaffe i hånden. Men det som virkelig gjør den spesiell, er det personlige trykket. Skriv inn navn, eller kanskje et favorittsitat som betyr noe spesielt. Denne gaven blir nok en del av hennes daglige rutine.

  Gå til butikk

Flere gavetips

Legg igjen en kommentar