Gave til 10-åring: Råkule gaver 10-åringen vil elske

gaver til barn

gave til 10 åring
Gavekongen er leserstøttet. Kjøper du via våre annonselenker, kan vi motta litt provisjon. Det påvirker ikke prisen for deg altså. Takk!

Hva er den perfekte gaven til en 10-åring? Er du på jakt etter en bursdagsgave, eller kanskje en julegave til 10-åringen, har du kommet til rett sted. Å navigere gjennom ønskene til barn i denne alderen, kan være en utfordring, særlig hvis det føles som de allerede har alt.

Men slapp helt av, her hos Gavekongen har vi satt sammen en liste som garantert vil hjelpe deg å finne den perfekte gave til 10-åringen – enten det er til jul, bursdag, eller bare fordi.

La oss sette i gang!

24 gavetips til 10 år gamle gutter og jenter 👦👧

 1. HappyHoodie!

  Høres det ikke digg ut å pakke seg inn i en kjempevarm klem? Denne super-duper-myke-hettegenseren er som skapt til kjølige morgener, sofakos og hyttetur. Dette blir nok yndlingsplagget i vinter. 

  Gå til butikk
 2. Jelly Bean Roulette
  Snørr eller pæresmak? Dette spillet er perfekt for eventyrlystne som elsker å le, grøsse og bli overrasket. Gjør deg klar for en smaksreise som kan svinge fra digg til helt grusomt.
  Gå til butikk
 3. Fargerik kreativitet
  Vil du gi en gave som setter i gang kreativiteten hos 10-åringen? Med dette settet kan de lage sine egne fargerike design på T-skjorter, skjerf, sokker - ja, det meste egentlig. Og hvem vet, kanskje du har en fremtidig motedesigner i familien?
  Gå til butikk
 4. En Overraskelse i Postkassen Hver Måned

  En gave som gleder måned etter måned. Stabenfeldt har noe for enhver smak. 'Girl:it' er skreddersydd for jenter som elsker kreativitet og fengende fortellinger, mens 'Kickerz' er fullpakket med action for fotballglade gutter.

  Forestill deg spenningen de vil føle hver gang et nytt nummer, en spennende bok, og kule småting dukker opp i postkassen. Bonusen? Den medfølgende appen gir enda mer innhold å fordype seg i. Det er heller ingen bindingstid, og du kan enkelt hoppe over en pakke når du vil.

  Gå til butikk
 5. Perlesett til den kreative

  La kreativiteten blomstre med et perlesett fra CCHobby. Denne gaven byr på endeløse muligheter – fra fargerike smykker til unike nøkkelringer og små kunstverk.

  Gå til butikk
 6. Superkul hengehule

  Denne livlige hengekøyen blir garantert familiens nye favorittspot. Her kan både liten og stor slippe løs fantasien eller finne roen. Og med en kapasitet på imponerende 200 kg, er det rom for både lek og avslapning.

  Gå til butikk
 7. En søt overraskelse

  Finnes det en 10-åring som kan motstå godteri? Neppe. Forestill deg begeistringen når de får øye på en gigantisk pakke med godis.

  Gå til butikk
 8. Unike gaveideer til en 10-åring som verdsetter opplevelser

  De beste gavene er opplevelser man aldri glemmer. Både YouWish og TrueStory har et drøss med opplevelser perfekt for 10-åringer. Forestill deg gleden ved et gavekort til trampolineparken, eventyret av å klatre i tretoppene, eller spenningen ved å prøve seg i en vindtunnel eller escape room. Kjære foreldre, besteforeldre, tanter og onkler: Dette er gaven som garantert får frem smilet og skaper varige minner.

  Opplevelsesgaver hos YouWish Opplevelsesgaver hos TrueStory
 9. Fra Nybegynner til Mesterkokk

  Gjør kjøkkenet til et laboratorium for unge kokker med en kokebok for barn. Dykk inn i matens verden, fra søte godbiter til enkle, men lekre middagsretter. Ikke bare er det en fantastisk måte for dem å utfolde seg kreativt på og skjerpe kjøkkenferdigheter – men tenk også på alle de velsmakende rettene du vil få nyte! En gave som gir tilbake, kan man si?

  Gå til butikk
 10. Tøff og kraftig el-sparkesykkel
  Zoom forbi vennene med denne stilige elektriske sparkesykkelen. Med en kraftig 120W motor trenger du ikke engang å sparke. Den er lett å brette sammen og tåler en vekt opp til 65 kg. Perfekt for unge som vil cruise rundt.
  Gå til butikk
 11. Fidget favoritten

  Pop It, den ultimate stressleken for de som elsker å poppe bobleplast. Perfekt for fiklende hender og tanker som trenger litt distraksjon.

  Gå til butikk
 12. Fotball med 10-åringens navn

  Hvis du vil score høyt på listen over kuleste gave? Hva med en personlig fotball med inngravert navn? Forestill deg gleden i 10-åringens øyne når de ser sitt eget navn skinnende på ballen. Det er den perfekte gaven til å kickstarte sommeren.

  Gå til butikk
 13. Kino + Venner + Godteri = Den Perfekte Gaven

  Gi 10-åringen makt over filmkvelden med et gavekort. La dem velge filmen, invitere en venn, og selvfølgelig – unne seg litt popcorn og godteri. En gave som setter scenen for en perfekt filmkveld.

  Gå til butikk
 14. Fra Drøm til Kunstverk

  En flott måte for barn å uttrykke seg på, og det kan også være utrolig avslappende. Fra akrylfarger til kvalitetspensler, lerret og skissebøker. Her finner du alt en ung kunstner trenger.

  Gå til butikk
 15. Beckmann skolesekk: Når kvalitet møter design

  Sekker fra Beckmann er romslige, polstret og stilige. Her er det plass til både nettbrett, bøker, penal og mer.

  Gå til butikk
 16. Lego Byggesett

  Uansett om barnet er fascinert av Harry Potter eller Minecraft, vil et LEGO-sett utvilsomt glede. Ikke bare byr det på utallige timer med underholdning, men det fremmer også kreativitet. Og selv om det kan friste å trå til og "hjelpe" litt ekstra, la dem ta føringen, nyte prosessen og føle stolthet over det ferdige mesterverket.

  Gå til butikk
 17. Slitesterke klær fra Outnorth

  En ideell bursdagsgave for en 10-åring som trives best utendørs. Her finner du holdbare klesmerker som tåler en trøkk. Om det så er en varm jakke for bitende vinterkulde eller komfortable tursko, vil både barn og foreldre være takknemlige for en slik gjennomtenkt gave.

  Gå til butikk
 18. Fantastiske bøker

  Dra på en reise til mystiske verdener – rett fra stuekroken! Norli byr på et hav av eventyrfylte bøker for aldersgruppen 10 år. Med titler som "Landet bak hulen" eller "Luyana", blir veien til magiske univers bare en bokside unna. Husk på: en bok er ikke bare en gave – det er et vindu til utallige nye opplevelser de kan vende tilbake til gang på gang. En kombinasjon av moro, læring og magi!

  Gå til butikk
 19. Kule plakater til rommet
  Vil du piffe opp 10-åringens rom med noe skikkelig kult? Da er disse plakatene fra SuperNerds midt i blinken. Med et bredt utvalg av motiver fra deres yndlingsfilmer, TV-serier og superhelter, finner du sikkert en plakat som forvandler rommet deres til et eventyrlig univers
  Gå til butikk
 20. Høyt hopp, stort smil

  Ønsker du å virkelig imponere 10-åringen? En trampoline slår aldri feil. Selv om det er en investering, er timene med moro og fysisk aktivitet verdt det. Dette er en perfekt gave for familien å gå sammen om. 10-åringen vil bokstavelig talt hoppe av glede!

  Gå til butikk
 21. Stilig pennal

  Dette ovale pennalet fra Beckmann ser ikke bare flott ut, men det er også miljøvennlig. De er nemlig laget av 100% resirkulerbart materiale. Perfekt for skoledager!

  Gå til butikk
 22. Skateboard eller sparkesykkel fra JustCool
  Kjenner du en 10-åring som elsker fart og spenning? Gi dem friheten til å rulle rundt med et kult skateboard eller en sparkesykkel fra JustCool. Legg til en stilig hjelm for å fullføre gaven. Dette er mer enn bare en gave – det er billetten til utallige nye opplevelser.
  Gå til butikk
 23. Varme Ullklær fra Polarn O. Pyret

  Ullklær kan kanskje virke litt kjedelig for en 10-åring å pakke opp, men tro meg, når kulda virkelig biter, kommer de til å takke deg. Polarn O. Pyret byr på et stilig utvalg av ullklær for barn som ikke bare ser bra ut, men varmer godt og holder lenge. En flott julegave til en 10-åring.

  Gå til butikk
 24. Neste Favorittspill Venter
  Ta over verden i en global kamp om dominans med det klassiske strategispillet "Risk". Eller bryte ut i latter med "Ryktet Går". Besøk Norli, og forbered deg på timesvis med moro og minneverdige øyeblikk rundt spillbordet.
  Gå til butikk

Flere gavetips

Legg igjen en kommentar