Gjør julenissen misunnelig med årets julegensere!

Morsdagsgave: 18 fantastiske gavetips i 2023

gaver til henne

morsdagsgaver
Gavekongen er leserstøttet. Kjøper du via våre annonselenker, kan vi motta litt provisjon. Det påvirker ikke prisen for deg altså. Takk!

Leter du etter en skikkelig god morsdagsgave? Da er du er på rett sted. 

Morsdag, andre søndag i februar, er tiden for å feire mamma. Hun står alltid klar med en god klem når du trenger det, støtter deg gjennom tykt og tynt, og lærte deg verdien av å holde soverommet ryddig. Forhåpentligvis sitter den vanen enda.

Så vi er vel enige at mødre fortjener litt ekstra kjærlighet og takknemlighet på morsdagen?

Så bra!

Da gjenstår det bare å finne en morsdagsgave som trekker på smilebåndet. 

Vi har rørt lenge i gryta og kokt sammen en smakfull liste med morsdagsgave tips som passer mor, og svigermor. Her finner du morsomme gaver, søte små ting, store overraskelser og mer.

 1. Blomster på døra

  Mamma bor kanskje et godt stykke unna? Da er blomster på døren med et koselig kort helt perfekt.

  Gå til butikk
 2. En minneverdig opplevelse

  Ett avbrekk fra den travle hverdagen må vel være den beste morsdagsgaven? Inviter mamma på noe dere kan gjøre sammen. Uansett om det blir badetøfler, popkorn i fanget eller middag blir hun nok kjempeglad!

  Gå til butikk
 3. Lakrids By Johan Bülow

  Veien til svigemors hjerte går via luksuriøs lakris dyppet i sjokolade. Det vet alle.

  Gå til butikk
 4. Sekonda gavesett

  Et virkelig vakkert gavesett med flotte detaljer. Og best av alt. Klokken kan graveres! Det som er så fint med en minimalistisk og lekker klokke, er at den matcher de fleste antrekk.

  Gå til butikk
 5. Duftlys

  Skap god stemning et velduftende duftlys. Her finner du et stort utvalg av kjempefine duftlys i luksuriøs innpakning.


  Gå til butikk
 6. Gravert skjærebrett

  En flott gave som trekker på smilebåndet hver gang hun lager mat. Du bestemmer hva som inngraveres. Hva med "verdens beste mamma"?

  Gå til butikk
 7. Brodert Morgenkåpe

  Å pakke seg inn i en deilig varm badekåpe, på en iskald søndagsmorgen, det er hverdagsmagi. og med navnet brodert på blir gaven litt mer personlig.

  Gå til butikk
 8. Elegant tilbehør til mobilen

  Denne lekre «lommeboken» pakker seg rundt og lukkes med en magnet. Hos Incover velger du merke og modell, så får du et stort utvalg av kult tilbehør som passer.

  Gå til butikk
 9. Morsdagsgave smykke med navn

  Gi et søtt armbånd, eller halskjede med barnas navn. Da smelter mammahjertet. Her finner du du et imponerende stort utvalg av nydelige smykker du enkelt kan tilpasse med tekst.

  Gå til butikk
 10. Dolce & Gabbana Light Blue

  Light Blue er en hyllest til lange sommerdager. Den populære parfymen har en herlig frisk duft med floral og fruktig sammensetning.

  Gå til butikk
 11. Søt pysj

  Gi mamma muligheten til å slappe av i en fin og komfortabel pysjamas fra Becksöndergaard.

  Gå til butikk
 12. Praktisk robotstøvsuger

  Perfekt hjem uten å løfte en finger? Høres for godt ut til å være sant. Det var ikke så lenge siden robotstøvsugere kræsjet og satt seg fast hele tiden. Den tiden er forbi. Nå har de blitt så bra at man knapt trenger å gjøre noe.

  Gå til butikk
 13. Kähler Canvas vase

  Se på denne søte vasen! Vasen er håndlaget så ingen er helt like. En knallfin gave du kan gi sammen med en fin blomsterbukett.

  Gå til butikk
 14. Kroppspleie gavesett

  Få spa-opplevelsen hjemme med et velduftende og pleiende gavesett.

  Gå til butikk
 15. Happy Sock Super Mom

  Mothers Day Gift Box fra Happy Socks. Morsomme morsdagssokker i en herlig gaveeske. Det blir en kul morsdagsgave til en super mamma!

  Gå til butikk
 16. Stavmikser

  Er mamma glad i å lage mat? Smoothies, dressinger - og best av alt - pannekakerøre. Har du en god stavmikser er det egentlig bare fantasien som setter grenser.

  Gå til butikk
 17. Kniv av Jo Nesbø

  Spennende historie om Harry Hole. Jo Nesbø leverer nok en gang. Perfekt gave til mamma som foretrekker bok fremfor Netflix.

  Gå til butikk