Farsdagsgave: 18 Gavetips til Farsdag i 2022

gaver til han

farsdagsgaver
Gavekongen er leserstøttet. Kjøper du via våre annonselenker, kan vi motta litt provisjon. Det påvirker ikke prisen for deg altså. Takk!

Farsdag er dagen vi viser alle fedre hvor mye vi setter pris på dem. Og trenger du forslag til farsdagsgave har du havnet på riktig sted. Her finner du morsomme, personlige og kule farsdagsgaver som pappa garantert vil digge.

 1. Farsdagsgave Kopp - Pappa Fikser Alt

  En søt liten gave til mannen som ordner det meste.

  Gå til butikk
 2. Tidløs Farsdagsgave

  Overrask pappa denne farsdagen med en klokke som virkelig teller! Klokkemerker som Seiko, Tissot og Orient er gode valg.

  Vil du ha enda flere alternativer? Ta en titt på denne artikkelen om stilrene og klassiske klokker for menn.

  Gå til butikk
 3. Personlig Farsdagsgave: Gravert Lommebok

  En blanding av lommebok og kortholder med plass til sedler og kvitteringer. Men det beste er designet. Du får plass til syv kort, og to av dem kan kjapt trekkes ut med tommelen.

  Gå til butikk
 4. Gravert Termokopp

  Perfekt til både biltur og skogstur. Thermos King Black Original 0,5 Liter i rustfritt stål. En tøff og slitesterk gave han vil få bruk for i mange år.

  Gå til butikk
 5. Boxer i økologisk bomull

  Boxershorts i gave funker når kvaliteten er god. Her finner du det største utvalget av boksershort.

  Gå til butikk
 6. Sherpa Fleecegenser

  Tykk og varm fleecegenser fra Revolution Race. Genialt på sure høstdager eller som isolerende mellomlag på de værste vinterdagene.

  Gå til butikk
 7. Bård og Atles gode råd om absolutt alt

  Menn i 50-årene er vel de som gir mest råd av alle? Her finner du morsomme råd om fordeling av husarbeid til smalltalk og hvordan du skal tute. En morsom farsdagsgave som garantert vil skape humring og latter.

  Gå til butikk
 8. Farsdagsgave Nøkkelring

  Personlig nøkkelring er en kjempegod gave til første farsdag. Her kan du designe selv med et bilde av familien som han kan bære med seg hver dag.

  Gå til butikk
 9. Mini Lanterne Lykt

  Både lampe og lommelykt som passer i lomma. Kjempe praktisk å ha med på telttur og hyttetur. Storebror modellen bør du også ta en titt på. Den har nemlig en innebygd mobillader i tillegg.


  Gå til butikk
 10. Gode Skjeggprodukter

  Til en skjeggete pappa. GI han det som trengs for å løsne floker og holde skjegget mykt. Her finner du kanskje det beste utvalget av produkter til skjegg.

  Gå til butikk
 11. Frokost på døren

  Når pappa bor et stykke unna. Her kan du bestille digge rundtstykker og blåbærpai hjemlevert på døren. Eller hva med en spansk frokost med herlige oster og spekemat?

  Gå til butikk
 12. Den Perfekte Farsdagsgave

  Pilot for en dag, ølsmaking eller stand up-kveld for to. Hva med å gi et skreddersydd gavekort på en uforglemmelig opplevelse. Her finner du over 800 spennende opplevelser å velge mellom.

  Gå til butikk
 13. Farsdagsgave Ølglass med Gravering

  En enkel farsdagsgave som alltid funker. Her kan du designe et par unike ølglass til pappa.

  Gå til butikk
 14. Beautiful Machines

  Bilentusiast? Da er denne boken midt i blinken. Bli med på en reise med spennende og interessante historier om verdens mest elegante biler.

  Gå til butikk
 15. Min Pappa - Få Hans Historie Tilbake

  Et fantastisk konsept. En bok han kan fylle ut med historier og svar om seg selv. Og når du får den tilbake har du en helt unik og personlig bok om din far.

  Gå til butikk
 16. Japansk Kokkekniv med gravering

  Til han som digger å lage mat. En sylskarp kokkekniv med personlig gravering er en flott gave som varer.

  Gå til butikk
 17. Farsdagsgave i Siste Liten

  Gi han ubegrenset tilgang til lydbøker og e-bøker på mobilen med et gavekort på Storytel.

  Gå til butikk
 18. Herlig Parfyme fra Floris

  En varm og spennende parfyme med duft av sandeltre, pepper og muskatt flettet sammen med lavendel og vanilje. En frisk og sofistikert lukt han vil digge.

  Gå til butikk