Gave til kollega? 6 hyggelige og praktiske gavetips

gavetips

gave til kollega
Gavekongen er leserstøttet. Kjøper du via våre annonselenker, kan vi motta litt provisjon. Det påvirker ikke prisen for deg altså. Takk!

På utkikk etter en gave til kollega? Dere har kanskje jobbet sammen en stund og nå skal de prøve lykken et annet sted. Eller skal kollegaen gå av med pensjon?

Uansett om det er en avskjedsgave til en kollega som slutter, bursdag- eller julegave, er det alltid hyggelig å vise at du bryr deg. Enten du ser etter en morsom gave, praktisk gave eller noe man kan se på og mimre med et smil, finner du garantert noen gavetips som faller i smak nedenfor.

 1. Norsk banneordbok

  1000 banneord og uttrykk fra hele landet man kan ta med seg videre i arbeidslivet. Eller kanskje ikke. Morsom gave er det uansett.

  Sjekk Pris
 2. Termokopp med gravering

  Kaffefrelst? Té-entusiast? Enten kolleagen skal pensjonere seg, eller bytter beite, vil behovet for å holde kaffen varm alltid eksistere. Gravert med noen fine ord i tillegg så er gaven komplett.

  Gå til butikk
 3. Ostebrett med bestikk fra Mannerströms

  En "cheesy" gave som garantert blir sat pris på.

  Gå til butikk
 4. Klokke med gravering

  Nettbutikken Ditur har en stort utvalg av klokker i alle prisklasser. Og de kan graveres! En perfekt gave til en kollega som slutter etter mange år med godt samarbeid og latter i kaffepausene.

  Gå til butikk
 5. Kortholder Exentri kortholder

  Kjapp tilgang til de to mest brukte kortene. Enkel og lekker kortholder med overraskende god plass. Laget i skinn og kan graveres.

  Gå til butikk
 6. Duftlys

  Deilig hasselnøtt, cognac eller fikenduft kanskje? Her finner du et stort utvalg av duftlys i forskjellige prisklasser.

  Gå til butikk