Gave til student: 26 Geniale gavetips til studenten

gavetips

gave til student
Gavekongen er leserstøttet. Kjøper du via våre annonselenker, kan vi motta litt provisjon. Det påvirker ikke prisen for deg altså. Takk!

Livet som student er ofte preget av trang økonomi og en stressende tilværelse. Innleveringer, frister, gruppearbeid og eksamener. Det er mye å huske på.

Dersom du tenker på å kjøpe en studentgave, kan det derfor være fint å gi noe som studenten enten ikke har råd til selv, eller en hyggelig gave som kan gjøre livet litt enklere og morsommere. Her er 23 gavetips studenten vil sette pris på.

 1. Komfortable studiedager hjemme med HappyHoodie

  Forestill deg å krype inn i en supermyk fleece-klem på kjølige studiedager eller lange kvelder med lesing. Denne oversized genseren holder deg komfortabel og fokusert.

  Gå til butikk
 2. Ninja Foodi 2-i-1 Blender

  Som student kan det være utfordrende å få i seg nok næringsstoffer til tider. Å slenge sammen litt frukt og grønt i en blender krever minimal innsats og smaker digg!

  Med en kraftig motor og smarte funksjoner, håndterer denne alt fra isbiter til nøtter. Rengjøring er også superenkelt.

  Dette blir garantert en hit!

  Gå til butikk
 3. Print Bilder fra Mobilen

  En liten, bærbar printer til å skrive ut bilder, er en skikkelig hyggelig gave å få. Bildene kan fint henges opp på veggen for å pynte opp en ellers grå studenthybel. Når motivasjonen til å studere er på det laveste, kan det være fint å ha en bilde-vegg med gode minner å se på.

  Gå til butikk
 4. Dufflebag til studenten som reiser en del

  Studenter som studerer langt hjemmefra, reiser gjerne mye. Skal du hjem på helgetur til familie og venner, er det greit med en skikkelig bag. 

  Gå til butikk
 5. Nailster: Perfekt til eksamenspauser og festkvelder

  Gi studenten i ditt liv en fargeklatt i hverdagen med neglelakk fra Nailster! Etter utallige timer med pugging og forelesninger, fortjener hun en pause fylt med litt egenpleie.

  Gå til butikk
 6. Tote Bag til Parken og Matbutikken

  Dersom studenten er opptatt av bærekraft, er tote-bag en enkel og fin gave. Bagen brukes av mange som et handlenett, slik at man slipper å betale for pose hver gang. I tillegg er bagen fin å ha bøker i når man skal på biblioteket eller i parken.

  Gå til butikk
 7. PC Veske

  PC-en er gjerne med overalt – på forelesning, biblioteket, eller cafeen. En PC-veske er derfor et must-have for studenten. Den beskytter PC-en, så du slipper å bekymre deg for dyre reparasjoner. Med en stilig og praktisk veske kan du trygt bære med deg alt du trenger, uansett hvor dagen tar deg. 

  Gå til butikk
 8. Komfortabel Bysykkel

  Om du vil dra på litt ekstra, er sykkel en fantastisk gave til studenten. Like praktisk til og fra forelesning, mellom hybelen og campus, og samtidig sparer du lommeboken for en del bussbilletter.

  Gå til butikk
 9. CHARGEit trådløs lader og powerbank

  Denne prisvinnende, dansk designede laderen gir rask trådløs lading og har også en USB-port for kablet lading. Den er ideell både for Android, iPhone og AirPods. Den kombinerer en stilig aluminiumsramme med en 6000 mAh nødlader, og er perfekt til det moderne student-skrivebordet!

  Gå til butikk
 10. Klokke

  Som student har man en travel hverdag, der man ofte løper mellom forelesninger stort sett hver dag. Derfor er det fint å kunne ha en klokke til hjelp.

  Det er også en perfekt gave for å markere endt utdanning, ferdig praksis, eller til masterstudenten som akkurat har begynt resien.  

  Her finner du et stort utvalg i forskjellige prisklasser.

  Gå til butikk
 11. Gjør nattesøvnen til en luksusopplevelse! 🛌

  Dette supermyke bambussengetøyet er som en mild bris om natten. Den lar huden din puste, noe som betyr mindre svetting og mer komfortabel søvn.

  Sover du bedre, yter du bedre.

  Gå til butikk
 12. Lommebok eller kortholder med Inngravering

  Hold styr på studentkort, bankkort, klippekort og alt imellom. En lekker lommebok (som kan graveres) er en fin og personlig gave som studenten vil sette pris på.

  Gå til butikk
 13. Flytte hjemmefra gave - Vektdyne

  Søvn er undervurdert i dagens samfunn. Og spesielt i studietiden er en god nattesøvn superviktig. Den som mestrer søvnen, har bedre fokus og stabil energi gjennom dagen. Derfor kan en vektdyne være en fantastisk gave til en som flytter ut og starter studietiden.

  Vektdyne har blitt veldig populær i det siste. Det føles ut som om noen holder rundt deg og det har en avslappende effekt. 

  Gå til butikk
 14. Aroma Diffuser

  Etter en lang dag, er det fint å trekke seg tilbake til et velduftende rom. Med litt vann og eteriske oljer får du en stressfri kveld i vente.

  Gå til butikk
 15. Brettspill

  Når vennegjengen samles etter en lang dag med forelesninger, kan det være godt å slappe av med en morsom aktivitet. Ulike typer kortspill er veldig populært, og her er det mye forskjellig å velge i, enten det er kunnskapsspill eller kun ment for gøy.

  Vi anbefaler Exploding Kittens. 55 tusen positive brukeranmeldelser hos Amazon og over 400 hos Norli sier mye om dette spillet.


  Gå til butikk
 16. Gi en pause fra hverdagen med en opplevelsesgave

  Hva med å gi en opplevelse i gave? Et avbrekk fra puggingen for å lade batteriene vil nok bli satt pris på. Her finner du masse gøy å gjøre. Hva med en deilig massasje, eller kanskje ølsmaking? 

  Gå til butikk
 17. Smarte Ting til Studenten - Skrivebordsvifte

  En liten bris gjør seg godt når du skriver siste finish på masteroppgaven. Denne viften kobles enkelt inn i datamaskinen med USB-kabel. En praktisk dings som gjør hverdagen litt kjøligere. 

  Gå til butikk
 18. Aeropress - Kvalitetskaffe på ett minutt

  Kaffe er en livredder for lange dager på universitetet. Aeropress er en praktisk og rimelig gave som er lett å ta med seg over alt. Det populære produktet lager velsmakende kaffe på null komma niks og tar lite plass når en ikke er i bruk.

  Aeropress passer til de fleste kopper også er den super enkelt å vaske.

  Gå til butikk
 19. Gavekort

  Gavekort er redningen for mange studenter uten mye penger til overs. Kjøp et gavekort til favoritt butikken, eller gå for et mer universelt kort der vedkommende kan velge selv.

  Vi foreslår Blivakker.no som har kanskje det beste utvalget av skjønnhetsprodukter.

  Gå til butikk
 20. Urban termosflaske 0,5 liter fra Eva Solo

  Enda en nødvendighet for studenter som tilbringer mye tid på biblioteket eller på treningssenteret. Et godt tips er å gå for en vannflaske som holder drikken kald gjennom hele dagen.

  Gå til butikk
 21. Vekkerklokke til syvsoveren

  Å gå glipp av forelesningen som starter kl. 08.00 fordi mobilen er tom for strøm, er en unnskyldning som ikke går hjem hos mange professorer. En analog vekkerklokke er derfor en veldig fin ting å ha. Vekkerklokken kan også sette et litt retro preg på soverommet, noe som er veldig kult!

  Gå til butikk
 22. Kjøkkenutstyr til hybelen

  Som student er man ofte ikke veldig etablert enda, og man har kanskje derfor ikke så mye utstyr til hjemmet. Det er først når man flytter for seg selv, enten på hybel eller i leilighet, at man forstår hvor mye man faktisk trenger. Fine gaver å få er stekepanner, brødristere, kaffetrakter eller kjeler.

  Hos bakeren og kokken finner du alt dette (og mer).

  Gå til butikk
 23. En velduftende parfyme

  De fleste av oss bruker det, men til gjengjeld koster en parfymeflaske gjerne en del penger. Og med et studentbudsjett blir de virkelig gode nedprioritert. Så overrask med en herlig duft.

  Hos Blivakker finner du kanskje det beste utvalget av parfymer til kvinner og menn.

  Sjekk utvalget hos Blivakker
 24. Penn med gravering

  En profesjonell penn kan både være en nyttig og kul ting å ha. Se for deg vedkommende skrive under på sin første jobb-kontrakt med pennen fra deg!

  Gå til butikk
 25. Nettbrett og iPad

  Gaven de fleste studenter sikler etter. Kombinert med en stylus pen er mulighetene så å si uendelige. Notater, skisser, surfe, streame og lese. Det koster jo litt, men denne gaven blir garantert en vinner.

  Gå til butikk
 26. Robust Bærbar Bluetooth Høyttaler

  Til studenten som digger musikk. Den populære høytaleren fra JBL leverer bra lyd og suveren spilletid. I tillegg er tåler den vann så det er bare å ta den med til stranden.

  Gå til butikk