Gave til Student: 23 Flotte Gavetips til Studenten

gave til student
Gavekongen er leserstøttet. Kjøper du via våre annonselenker, kan vi motta litt provisjon. Det påvirker ikke prisen for deg altså. Takk!

Livet som student er ofte preget av trang økonomi og en stressende tilværelse. Innleveringer, frister, gruppearbeid og eksamener. Det er mye å huske på.

Dersom du tenker på å kjøpe en studentgave, kan det derfor være fint å gi noe som studenten enten ikke har råd til selv, eller en hyggelig gave som kan gjøre livet litt enklere og morsommere. Her er 23 gavetips studenten vil sette pris på.

 1. Powerbank - Bærbar Mobillader

 2. Powerbank - Bærbar Mobillader

  Studenten er ofte på farten. Da er det være greit å ha en bærbar mobillader med seg. Denne kraftige laderen sørger for at du alltid har strøm tilgjengelig.

  Gå til butikk
 3. Flytte hjemmefra gave - Vektdyne

 4. Flytte hjemmefra gave - Vektdyne

  Søvn er undervurdert i dagens samfunn. Og spesielt i studietiden er en god nattesøvn superviktig. Den som mestrer søvnen, har bedre fokus og stabil energi gjennom dagen. Derfor kan en vektdyne være en fantastisk gave til en som flytter ut og starter studietiden.

  Vektdyne har blitt veldig populær i det siste. Det føles ut som om noen holder rundt deg og det har en avslappende effekt. 

  Gå til butikk
 5. Print Bilder fra Mobilen

 6. Print Bilder fra Mobilen

  En liten, bærbar printer til å skrive ut bilder, er en skikkelig hyggelig gave å få. Bildene kan fint henges opp på veggen for å pynte opp en ellers grå studenthybel. Når motivasjonen til å studere er på det laveste, kan det være fint å ha en bilde-vegg med gode minner å se på.

  Gå til butikk
 7. Aroma Diffuser

 8. Aroma Diffuser

  Etter en lang dag, er det fint å trekke seg tilbake til et velduftende rom. Med litt vann og eteriske oljer får du en stressfri kveld i vente.

  Gå til butikk
 9. Brettspill

 10. Brettspill

  Når vennegjengen samles etter en lang dag med forelesninger, kan det være godt å slappe av med en morsom aktivitet. Ulike typer kortspill er veldig populært, og her er det mye forskjellig å velge i, enten det er kunnskapsspill eller kun ment for gøy.

  Vi anbefaler Exploding Kittens. 55 tusen positive brukeranmeldelser hos Amazon og over 400 hos Norli sier mye om dette spillet.


  Gå til butikk
 11. Tote Bag til Parken og Matbutikken

 12. Tote Bag til Parken og Matbutikken

  Dersom studenten er opptatt av bærekraft, er tote-bag en enkel og fin gave. Bagen brukes av mange som et handlenett, slik at man slipper å betale for pose hver gang. I tillegg er bagen fin å ha bøker i når man skal på biblioteket eller i parken.

  Gå til butikk
 13. Gi en pause fra hverdagen med en opplevelsesgave

 14. Gi en pause fra hverdagen med en opplevelsesgave

  Hva med å gi en opplevelse i gave? Et avbrekk fra puggingen for å lade batteriene vil nok bli satt pris på. Her finner du masse gøy å gjøre. Hva med en deilig massasje, eller kanskje ølsmaking? 

  Gå til butikk
 15. Smarte Ting til Studenten - Skrivebordsvifte

 16. Smarte Ting til Studenten - Skrivebordsvifte

  En liten bris gjør seg godt når du skriver siste finish på masteroppgaven. Denne viften kobles enkelt inn i datamaskinen med USB-kabel. En praktisk dings som gjør hverdagen litt kjøligere. 

  Gå til butikk
 17. Aeropress - Kvalitetskaffe på ett minutt

 18. Aeropress - Kvalitetskaffe på ett minutt

  Kaffe er en livredder for lange dager på universitetet. Aeropress er en praktisk og rimelig gave som er lett å ta med seg over alt. Det populære produktet lager velsmakende kaffe på null komma niks og tar lite plass når en ikke er i bruk.

  Aeropress passer til de fleste kopper også er den super enkelt å vaske.

  Gå til butikk
 19. PC Veske

 20. PC Veske

  Et must-have for alle studenter på farten. PC-en er gjerne med overalt, enten det er på forelesning, på biblioteket, eller på kaffeen. Vesken beskytter PC-en, slik at studenten ikke trenger å bekymre seg for å bruke penger på en dyr reparasjon!

  Gå til butikk
 21. Lommebok eller Kortholder med Inngravering

 22. Lommebok eller Kortholder med Inngravering

  Som student har man ofte altfor mange kort å passe på - studentkort, bankkort, klippekort, treningskort, og alt imellom. En fin lommebok, som er stor nok til å romme alt man trenger, er derfor en veldig fin gave å få. En super gave til den som liker å ha orden i sakene!

  Gå til butikk
 23. Gavekort

 24. Gavekort

  Gavekort er redningen for mange studenter uten mye penger til overs. Kjøp et gavekort til favoritt butikken, eller gå for et mer universelt kort der vedkommende kan velge selv.

  Vi foreslår ARK som har alt fra pensumbøker til skrivesaker og notatbøker.

  Gå til butikk
 25. Urban termosflaske 0,5 liter fra Eva Solo

 26. Urban termosflaske 0,5 liter fra Eva Solo

  Enda en nødvendighet for studenter som tilbringer mye tid på biblioteket eller på treningssenteret. Et godt tips er å gå for en vannflaske som holder drikken kald gjennom hele dagen.

  Gå til butikk
 27. Dufflebag til studenten som reiser en del

 28. Dufflebag til studenten som reiser en del

  Studenter som studerer langt hjemmefra, reiser gjerne mye. Dersom man skal hjem på helgetur for å besøke familie og venner, er det greit å ha en ordentlig bag. 

  Gå til butikk
 29. Vekkerklokke til syvsoveren

 30. Vekkerklokke til syvsoveren

  Å gå glipp av forelesningen som starter kl. 08.00 fordi mobilen er tom for strøm, er en unnskyldning som ikke går hjem hos mange professorer. En analog vekkerklokke er derfor en veldig fin ting å ha. Vekkerklokken kan også sette et litt retro preg på soverommet, noe som er veldig kult!

  Gå til butikk
 31. Bærbar Blender

 32. Bærbar Blender

  Som student kan det være utfordrende å få i seg nok næringsstoffer til tider. Å slenge sammen litt frukt og grønt i en blender krever minimal innsats og smaker digg.

  En bærbar blender kan du ta med deg overalt og nyte ferskblendet smoothie.

  Gå til butikk
 33. Kjøkkenutstyr til hybelen

 34. Kjøkkenutstyr til hybelen

  Som student er man ofte ikke veldig etablert enda, og man har kanskje derfor ikke så mye utstyr til hjemmet. Det er først når man flytter for seg selv, enten på hybel eller i leilighet, at man forstår hvor mye man faktisk trenger. Fine gaver å få er stekepanner, brødristere, kaffetrakter eller kjeler.

  Hos bakeren og kokken finner du alt dette (og mer).

  Gå til butikk
 35. En velduftende parfyme

 36. En velduftende parfyme

  De fleste av oss bruker det, men til gjengjeld koster en parfymeflaske gjerne en del penger. Og med et studentbudsjett blir de virkelig gode nedprioritert. Så overrask med en herlig duft.

  Hos Blivakker finner du kanskje det beste utvalget av parfymer til kvinner og menn.

  Sjekk utvalget hos Blivakker
 37. Klokke

 38. Klokke

  Som student har man en travel hverdag, der man ofte løper mellom forelesninger stort sett hver dag. Derfor er det fint å kunne ha en klokke til hjelp.

  Det er også en perfekt gave for å markere endt utdanning, ferdig praksis, eller til masterstudenten som akkurat har begynt resien.  

  Her finner du alle mulige klokker fra luksus til rimelig.

  Gå til butikk
 39. Komfortabel Bysykkel i Klassisk Stil

 40. Komfortabel Bysykkel i Klassisk Stil

  Om du tenker å dra på litt ekstra, er sykkel en fantastisk gave til studenten. Like praktisk til og fra forelesning, eller dersom man skal besøke venner eller familie som bor i nærheten. Her kan man spare lommeboken for en del bussbilletter.

  Gå til butikk
 41. Penn med gravering

 42. Penn med gravering

  En profesjonell penn kan både være en nyttig og kul ting å ha. Se for deg vedkommende skrive under på sin første jobb-kontrakt med pennen fra deg!

  Gå til butikk
 43. Nettbrett og iPad

 44. Nettbrett og iPad

  Dette er vel gaven de fleste studenter sikler etter. Kombinert med en stylus pen er mulighetene så å si uendelige. Notater, skisser, surfe, streame og lese. Det koster jo litt, men denne gaven blir garantert en vinner.

  Mange studenter har ikke plass til TV heller, og det er litt kjipt å se på film og serier på mobilen. 

  Gå til butikk
 45. Robust Bærbar Bluetooth Høyttaler

 46. Robust Bærbar Bluetooth Høyttaler

  Til studenten som digger musikk. Den populære høytaleren fra JBL leverer bra lyd og suveren spilletid. I tillegg er tåler den vann så det er bare å ta den med til stranden.

  Gå til butikk