13 gaver til han som har alt

gaver til han

gave til han som har alt
Gavekongen er leserstøttet. Kjøper du via våre annonselenker, kan vi motta litt provisjon. Det påvirker ikke prisen for deg altså. Takk!

Noen ganger er det supervanskelig å kjøpe gave til menn, spesielt til han som tilsynelatende har «alt» fra før. Men det gjør ikke noe om du er tom for Idéer. For her finner du mange gode forslag.

 1. Magnogrip - Armbånd som holder på skruer og spiker

  Den følelsen når IKEA hyllen er nesten ferdig og du mangler en skrue. Med et magnetisk årmbånd slipper man spikere og skruer på avveie. En praktisk og rimelig gave.

  Gå til butikk
 2. Elektrisk Skjeggbørste

  Til han med krøllete skjegg.

  Denne temmer ville hår og får skjegget til å se tipp topp ut.

  Gå til butikk
 3. Black Diamond Volt

  Lys opp leirplassen med denne kraftige lanterne lykten. I tillegg kan den lade mobiltelefonen. Den perfekte turkameraten å ha med i sekken.

  Gå til butikk
 4. Leatherman Signal Multiverktøy

  Dette multiverktøyet er skapt for villmarken. Med over 18 funksjoner som tennstål, hammer og sag er du godt rustet for de fleste situasjoner.

  Gå til butikk
 5. Til Han Som Elsker Frokostblanding - Cornflakes Dispenser

  Savner du frokostbufeen på hotellet? Legg skålen under og vri om. Dispenseren er lufttett så her er det bare å fylle opp med müsli, cornflakes, nøtter og lignende.

  Gå til butikk
 6. Bordgrill fra Severin

  Titter han trist ut av vinduet når det regner med en grilltang i håndet? Da er denne gaven perfekt. Ikke la dårlig vær ødelegge grillkvelden.

  Gå til butikk
 7. Seki Edge Grooming Kit

  Dette flotte settet fra japanske Seki inneholder pinsett, neglklipper, fil, saks for nesehår og ørerenser. Før lagde de samurai sverd i den lille byen Seki. Nå lager de grooming verktøy. Hvor kult er ikke det? 

  Gå til butikk
 8. Robust og Stilren Gryteklut

  Har han noen slitne og ekle grytekluter? Det er en typisk ting man glemmer å bytte ut. En enkel liten gave han kommer til å bruke ofte.

  Gå til butikk
 9. Gave til bjørnen - baKblade Rygghøvel

  Rygghårene hakke sjans med bakblade. Her er det bare å stryke over ryggen for et «baby-smooth» resultat.

  Gå til butikk
 10. Gravert Whiskykaraffel

  Sykt kul whiskykaraffel (som kan graveres). Håndlaget og solid. En fantastisk gave for en whiskey-glad mann.

  Gå til butikk