Gave til Henne 20 År: Superfine og Kule Gavetips

gaver til henne

Gavekongen er leserstøttet. Kjøper du via våre annonselenker, kan vi motta litt provisjon. Det påvirker ikke prisen for deg altså. Takk!

Leter du etter en 20-årsgave? Strålende. Vi har plukket ut noen gavetips til en 20-åring som gjør jakten etter en perfekt bursdagsgave eller julegave, lettere. Enten det er gave til datter, søster, bestevenninne eller kjæreste vil du garantert finne noe som er midt i blinken for henne.

Gave til Henne 20 år

 1. Nailster Gellakksett

  Fine og holdbare negler på 1-2-3. Få neglesalongen hjem med neglelakk settet fra Nailster.

  Gå til butikk
 2. Trendy Øredobber

  Det er få 20 år gamle kvinner som ikke setter pris på et par lekre øredobber. En av de mest trendy merkene blant unge kvinner er Maanesten. De har alt fra armbånd til øredobber og ringer som gjør enhver outfit komplett.

  Gå til butikk
 3. Inngraverte Vinglass

  Gjør vinopplevelsen komplett med et par graverte vinglass. Denne kommer i en trekasse for litt ekstra wow-faktor. Sett et personlig preg med nettbutikkens innebygde redigeringsverktøy. De inngraverer og sender. Superenkelt.

  Flott gave til en venninne. Er du lur legger du til en flaske før du gir den bort. Så har dere noe å teste med. Vin vin. 

  Gå til butikk
 4. Lancôme La Vie Est Belle Parfyme

  Denne populære parfymen fra Lancôme har en søt og feminin duft som holder hele dagen. Lukt er selvsagt litt smak og behag, men denne har hvert fall fått mange positive tilbakemeldinger i flere store nettbutikker. 

  Gå til butikk
 5. Deilig Sengesett

  Å komme hjem fra en lang dag på jobb, nyte en varm dusj og legge seg i rent sengetøy. Det er hverdagsmagi det. Gi bort god nattesøvn med et mykt sengesett.

  Gå til butikk
 6. Gravert Smykkeskrin

  Et elegant sted å oppbevare de verdifulle smykkene, ringene, armbåndene og øredobbene. Mye bedre enn å hive alt i en skål og stresse med å få smykkene fra hverandre rett før du skal rekke bussen. Smykkeskrin med gravering er en kjempefin og personlig gave hun garantert vil elske.

  Gå til butikk
 7. Vaffeljern - Fordi Hjemmelagde Vafler er Best

  Lukten av rykende ferske vafler bringer frem gode barndomsminner. Og innkjøp av et vaffeljern står nok ikke høyt på lista til en 20-åring. Det pensumbøker og middag som gjelder. Derfor blir denne gaven en gledelig overraskelse.

  Gå til butikk
 8. Gavesett fra Estée Lauder

  Denne bestselgeren er en perfekt julegave som gir en følelse av luksus i hverdagen. Her får du både hudpleie produkter og sminke pakket inn i en luksuriøs toalettveske. Gi henne muligheten til å ta litt ekstra godt vare på seg selv.

  Gå til butikk
 9. Kimono

  Pakke deg inn i en deilig og lett kimono.

  Gå til butikk
 10. Morsomt Partyspill

  Perfekt 20 års gave til bestevenninnen! Et partyspill med masse kleine situasjoner tatt fra den kjente Instagram-kontoen @omgjustdont. Genialt å dra frem på vors, fest og spill kveld.

  Gå til butikk
 11. En søt drikkeflaske

  Alle trenger en termosflaske. Og denne flotte flasken kan hun ta med seg på universitetet, til jobb, eller på trening.

  Gå til butikk
 12. Myke Koseklær

  Koseklær med en luksuriøs feel er ikke å ta feil av. Og de som kanskje får det til best er OnePiece. The Original Velvet er latterlig myk og ser fresh ut i velur stoff. Eller hva med alpin versjonen i tradisjonelt mønster? Perfekt igjennom hele vinteren. 

  Gå til butikk
 13. Polaroidkamera – Ta Vare på Minnene

  20-åringer er sosiale vesen og da er et polaroid kamera er midt i blinken. Fang dyrebare minner og få dem rett i hånda. Nostalgisk og gøy.

  Gå til butikk
 14. Bærbar Høyttaler med Innebygget Powerbank

  Alle trenger en god høyttaler til fest, matlaging og konsert i dusjen. Unge kvinner vil nok sette mest pris på en trådløs høyttaler som kan sømløst flyttes fra rom til rom og tåler utendørs bruk. Det som er ekstra rått med JBL er at den kan lade mobiltelefonen (og kommer i flere kule farger).

  Gå til butikk
 15. Superdeilig Vektteppe

  Dette myke teppet tar sofakroken til et nytt nivå. Vekttepper blir stadig mer populært og med god grunn. Vekten gir en følelse å bli omfavnet som reduserer stress og bidrar til bedre søvn.

  Gå til butikk
 16. Gavekort på Massasje

  Unn henne litt luksus i hverdagen med et gavekort på massasje eller behandling. Et deilig avbrekk fra studier og deltidsjobb som garantert blir mottatt med et stort YES!

  Gå til butikk
 17. En Fotobok med Fantastiske Minner

  Kanskje den mest personlige gaven du kan gi. En fotobok fult av gode minner dere har hatt sammen, og noen fine ord om hvorfor du er glad i henne. Dette er noe hun vil ta vare på for alltid, og holde fast ved lenge etter 20-årsalderen.

  Gå til butikk
 18. Romslig og Fin Toalettveske

  Kjempeflott toalettmappe med mye rom. I tillegg har den flere lommer perfekt til koster og andre sminkesaker. Her får du plass til det meste.

  Gå til butikk
 19. Sony Hodetelefon - Stillhet i en Bråkete Hverdag

  Et par støykansellerende hodetelefoner er supernyttig for en kvinne i 20-årene. Hun bor kanskje i et kollektiv? Eller liker å studere i en bråkete kaffesjappe. Da er det gull med et par gode hodetelefoner så hun kan komme i flytsonen uten å bli forstyrret. 

  Gå til butikk
 20. Stilrene Converse Sneakers i Beige

  Kjempesøte high-top converse sko i en fin beige farge som er lett å matche til antrekket.

  Gå til butikk
 21. Veske fra Beck Söndergaard

  Veske kan være litt tricky å gi i gave om du er usikker på stilen hennes. Men en stilren veske fra Beck Söndergaard bør falle i smak.

  Gå til butikk

Hvor mye gir man i 20 års gave?

Godt spørsmål. Det er ikke noe fasit så ikke heng deg så mye opp i det. Noen liker å gi dyre gaver. Andre vil kanskje gi noe hjemmelaget og personlig. Det skal uansett ikke være noe gavepress. Gi det du er komfortabel med og som passer din økonomiske situasjon tenker vi.