15 Eksklusive gaver til henne som garantert imponerer

gaver til henne

eksklusive gaver til henne
Gavekongen er leserstøttet. Kjøper du via våre annonselenker, kan vi motta litt provisjon. Det påvirker ikke prisen for deg altså. Takk!

Leter du etter en eksklusiv gave til en spesiell kvinne i livet ditt? Du er ikke alene. Det kan være utfordrende å finne den perfekte gaven som viser hvor mye du bryr deg om henne.

Derfor har vi satt sammen en liste med luksusgaver som garantert vil få henne til å føle seg spesiell. Enten det er til bursdag, julegave, jubileum eller kanskje til en romantisk anledning som valentinsdagen, har vi de beste tipsene.

Husk at det er kjærligheten bak gaven som betyr mest, så du trenger ikke å bruke en formue, selv om vi snakker om eksklusive gaver. Det viktigste er å finne noe som passer til hennes stil og det hun liker. Selvfølgelig har vi noen pricey gavetips, men vi har også sneket inn noen litt rimeligere alternativer som fortsatt gir en luksusfølelse. Det beste fra begge verdener!

 1. Gravert klokke: En tidløs og personlig gave hun vil elske

  Hva med å overraske henne med en personlig touch på en klassisk gave? Tenk deg, en lekker klokke med en spesiell beskjed gravert inn, bare for henne. Det blir liksom ikke mer eksklusivt og minneverdig enn det. Hun kommer garantert til å sjekke tiden med et smil!

  Kjøp hos Ditur.no
 2. Luksusbehandling på spa

  Gi henne muligheten til å koble av med et avslappende og luksuriøst spa-behandling. For det er vel ingen kvinne som noen gang har blitt skuffet av å luksusbehandling i gave. Eller hva med en romantisk getaway på sparesort?

  Les også: Unike og spennende opplevelsesgaver til kjæresten

  Se alle behandlinger Sjekk tilbud på romantisk spaweekend
 3. Et vakkert halskjede

  “Diamonds are a girl's best friend”, så et smykke i gave er kanskje ikke er så dumt? Det kan være noe enkelt som blir en del av hennes daglige antrekk, eller en unik perle til spesielle anledninger. 

  Et vakkert halskjede går aldri av moten.

  Les også: 17 Romantiske gaver hun vil elske

  Gå til butikk
 4. Gi henne friheten til å cruise rundt med en elsykkel

  Sjekk ut denne kule elsykkelen for damer. Klassisk og stilfullt design, kombinert med elektrisk kraft. Helt perfekt for sykkelturer til jobb, butikken, parken, eller hvor enn hun vil dra.

  Sjekk pris hos Birksport
 5. Et luksuriøst og elegant skjerf

  Holzweiler-skjerfene har blitt en motefavoritt blant kvinner, og det er ikke uten grunn. De er myke, varme og stilige, og det er ingen tvil om at de vil være en populær gave til henne.

  Gå for et skjerf i alpakka eller ull så slipper du å låne bort vinterjakken din.

  På den andre siden har du silkeskjerf og Becksöndergaard har noen virkelig flotte som spriter opp ethvert antrekk.

  Kjøp hos Becksöndergaard Kjøp Holzweiler-skjerf hos Miinto
 6. Oriana EDP – Årets beste dameparfyme i 2023

  Det er selvfølgelig ikke enkelt å kjøpe parfyme på nettet når du ikke kan oppleve duften direkte.

  Hos Fredrik og Louisa finner du en oversikt over bestselgende parfymer som gjøre valget enklere.

  De hadde også en kåring over beste dameparfyme, der Parfume De Marlys "Oriana EDP" gikk av med seieren. En førsteklasses parfyme for en førsteklasses kvinne, ikke sant?

  Kjøp Oriana hos Fredrik&Louisa Se alle bestselgere
 7. Reiseentusiastens drømmegave: Victorinox Spectra 3.0

  Hva skjer når du blander sveitsisk lommekniv-magi med reising? Spectra.

  Denne stilige kofferten vant Red Dot Design Awards i 2022, og er full av smarte løsninger, miljøvennlige materialer og kule detaljer. Det låsbare rommet foran er perfekt for å holde styr på laptopen og reisepapirene, og hovedrommet kan utvides for ekstra plass. Du får den både i stor, medium og carry-on størrelse.

  Gå til butikk
 8. Skulderveske fra Saint Laurent

  Skjem henne bort med en elegant skulderveske fra Saint Laurent. Med sitt klassiske design og utsøkte detaljer vil denne vesken garantert bli hennes nye favoritt accessoire. Det er en praktisk, men luksuriøs gave som gir en touch av glam til enhver anledning.

  Gå til butikk
 9. Hårstyling i toppklasse

  Retting og krølling av hår er kanskje noe de fleste menn ikke forstår seg på. For noen kvinner derimot, er dette essensielt. Da er det gull med high-end produkter som ikke skader håret.

  Airwrap Multi-styler fra kvalitetsmerket Dyson både retter, krøller, bølger og tørker håret. Den er til og med anbefalt av frisører – en tryggere anbefaling får du ikke!


  Gå til forhandler
 10. Eksklusive hudpleieprodukter

  Huden vår er jo faktisk kroppens største organ, så det er viktig å ta vare på den. Og de fleste bruker jo hudpleieprodukter på et eller annet vis, så det er jo en perfekt gave. Men ikke gå helt bananas med anti-rynkekremer, liksom.

  Det beste er å kjøpe fra et merke hun allerede digger og som funker for henne. Ta en sniktitt i baderomsskapet for litt inspirasjon. Bangerhead og Blivakker har kanskje det råeste utvalget av flotte gavesett, så du slipper å kjøpe én og én greie.

  Sjekk gavesett hos Bangerhead Sjekk gavesett hos Blivakker
 11. Eksklusivt og deilig lin-sett

  Er det ikke fantastisk å bare kunne hoppe inn i et behagelig linantrekk og kose seg i sofaen med en god serie? Dette er en gave hun helt sikkert vil elske.

  Lin er jo både slitesterkt og holdbart, og samtidig supermykt og deilig mot huden. Et kult linsett funker også kjempebra til middag med venner eller en koselig date. Arket har et stort utvalg av lin-skjorter og bukser, både i spreke og mer nøytrale farger.

  Sjekk utvalget hos Arket
 12. Eksklusive kjeler til hobbykokken

  Er hun skikkelig glad i å lage mat og elsker å eksperimentere på kjøkkenet? En skinnende ny kjele eller stekepanne i topp kvalitet sier "jeg bryr meg om deg og din kjærlighet for matlaging".

  Christiania Glasmagasin har noen lekre produkter fra Vargen og Thor som får matentusiaster til å smile fra øre til øre. Og, hvem vet, kanskje hun lager en digg middag til deg som takk for gaven. Det er jo en vinn-vinn, eller hva?

  Gå til butikk
 13. Tøffe tursko til den turglade

  Tursko høres kanskje ikke så "lux" ut men hvis hun er en som digger å være ute i naturen, why not?

  Les også: Gavetips til turglade folk

  Gå til butikk
 14. Elegant platespiller til musikkelskeren

  Hvis hun er typen som ikke kan leve uten musikk, så er en platespiller den ultimate gaven å gi, eller hva? Ikke bare kan hun nyte favorittlåtene sine på en skikkelig autentisk måte, men hun får også et stilig og lekkert tilskudd til hjemmet.

  Hos Hifiklubben finner du førsteklasses platespillere, som Argon Audio TT platespilleren som har fått 4,7 stjerner. En anmelder sier dette: "Utrolig elegant LP-spiller som bare låter utrolig bra. Jeg er virkelig imponert over hvor mye du får for pengene her." - Jacob fra Danmark.

  Så finn fram danseskoa og sett på en knallbra plate!

  Gå til butikk
 15. Esklusiv kaffemaskin til kaffeelskeren

  Hvis hun er en som lever for morgenkaffen sin, så har vi en gaveidé som får henne til å sprette opp av senga med et smil: En eksklusiv kaffemaskin.

  Hva med en retro kaffetrakter fra Smeg, som både lager digg kaffe og ser skikkelig kul ut? Eller kanskje en fancy espressomaskin fra Sage med innebygd kvern og automatisk melkeskummer?

  Kaffe og luksus går hånd i hånd!

  Smeg kaffemaskin hos Bakerenogkokken Sage espressomaskin hos Bakerenogkokken

Flere gavetips

Legg igjen en kommentar