17 unike opplevelsesgaver kjæresten din vil elske

gavetips

opplevelsesgave til kjæresten
Gavekongen er leserstøttet. Kjøper du via våre annonselenker, kan vi motta litt provisjon. Det påvirker ikke prisen for deg altså. Takk!

Leter du etter en fin opplevelsesgave til kjæresten? Da er du på rett sted. I denne listen vil du finne både romantiske opplevelser og spennende aktiviteter for par. Så, enten det er 1 års gave, bursdagsgave eller julegave, bli med videre og la deg inspirere av disse gavetipsene din kjæreste garantert vil elske – og huske. 

Hos YouWish og Truestory finner du unike opplevelser fra hele Norge.

Opplevelsesgaver til kjæresten

 1. 1 års gave til kjæresten: Spa-weekend for to

  Marker denne milepælen i forholdet og skap varige minner sammen. La hverdagens stress smelte bort mens dere nyter avslappende behandlinger, gourmetmåltider og vakre omgivelser. 

  Les også: Eksklusive gaver til henne som imponerer

  Se utvalg hos Youwish Se utvalg hos Truestory
 2. Full fart på RIB safari

  Hva med en flott dag på sjøen? Med full gass opp til 50 knop og blafring i kinnene blir du kjent med fjordens kriker og kroker. Nyt de vakre omgivelsene mens en frisk bris kjøler deg ned.

  Gå til butikk
 3. Parfloating

  Slapp av og nyt en time sammen i en flytetank. Det er en fantastisk måte å gi kropp og sinn roen den trenger.

  Les også: Gave til kjæresten: 22 gaver han garantert vil sette pris på

  Sjekk tilbud på parfloating
 4. Noe litt anderledes: Leirdueskyting for to

  Det er gøy å prøve nye ting sammen og den klassiske ”gentleman-sporten” vil garantert vekke konkurranseinstinktet.

  Se tilbud her
 5. Snøscootersafari

  Kjæresten som liker fart og spenning kommer til å elske denne opplevelsesgaven! 

  Tenk at dere suser av gårde på en snøscooter og utforsker et område fullt av vakker natur og dyreliv. Høres ikke det eventyrlig ut? 

  Les mer / sjekk pris
 6. Wallmans Dinnershow

  Dette blir en uforglemmelig kveld for deg og kjæresten med et forrykende show, utsøkt meny med minst fire retter og inngang til nattklubb inkludert så dere kan fortsette festen etter middagen.

  "Har vært dere flere ganger tidligere, men som alltid avslutter de med en fantastisk finale, som absolutt gir mersmak. Jeg skal absolutt tilbake!" - Renate fra YouWish

  Se tilbud her
 7. Gavekort på en valgfri opplevelse

  Dette fleksible gavekortet er den perfekte gaven når du ønsker å gi noe personlig, men er usikker på hva som vil falle i smak. La kjæresten din få friheten til å velge sin drømmeopplevelse og skap uforglemmelige minner sammen.

  Gavekort hos Truestory Gavekort hos Youwish
 8. Til kjæresten som fortjener litt "me time"

  Gi en velværeopplevelse som hun eller han vil sette pris på. Her kan du velge mellom ulike massasjetyper, som for eksempel aromamassasje, klassisk massasje, eller kanskje en avslappende ansiktsbehandling?

  Sjekk utvalg her
 9. Pilot for en dag
  5.0

  Hvis kjæresten din alltid har drømt om å fly, så må vel dette være den perfekte overraskelsen? Her får han eller henne muligheten til å styre flyet selv, mens en erfaren instruktør hjelper til. 

  "En fantastisk opplevelse. Vi fløy over Hjørundfjorden, videre til Ålesund og ut til Fosnavåg i et nydelig vårvær. Sunnmøre på sitt beste. Piloten var meget flink!" - Christoffer på YouWish

  Les også: Valentines gave til han som har alt fra før

  Sjekk tilbud her
 10. Italiensk for to

  Hva med datenight på italiensk restaurant? Ta med kjæresten din på et intimt måltid for to og nyt kvalitetstid sammen mens dere smaker på fantastiske italienske retter tilberedt av talentfulle kokker. Dette blir en uforglemmelig og romantisk kveld.

  Les også: Romantiske valentinsgave til henne

  Se tilbud på italiensk middag Se alle smaksopplevelser
 11. Opphold på Igloo hotel

  En hotellopplevelse helt annerledes enn noe du har opplevd før. Forestill deg å tilbringe en natt på et ishotell med skulpturer, varme reinskinn og myke puter.

  Start dagen med en avslappende tur i badstuen, etterfulgt av en deilig frokostbuffet fylt med lokale godbiter. En kjempekul opplevelsesgave dere vil huske for alltid!

  Se tilbud her
 12. Vinsmaking

  Er kjæresten glad i vin? Sammen kan dere utforske forskjellige smaker fra ulike regioner og druetyper, mens en dyktig vinkelner guider dere gjennom opplevelsen. Med smaksprøver av flere nøye utvalgte viner blir dette en uforglemmelig og lærerik dag for dere begge. 

  Sjekk tilbud hos Youwish Sjekk tilbud hos Truestory
 13. Natt i svevetelt

  De fleste har vært på telttur en gang eller to, men har du noensinne sovet i telt svevende over bakken? Denne populære opplevelsen inkluderer en natt i svevetelt for to personer med en førsteklasses utsikt. 

  Vi valgte sveveteltet i Lunde. Veldig fin beliggenhet helt inntil Telemarkskanalen, med fint sitteområde ute og mulighet for badstue. Vi fikk nydelig mat servert. God frokost har de også. Har du fiskestang så ta med den, for fiskemuligheter er det også. - Lena på YouWish


  Les mer / sjekk tilbud
 14. Maling og moro

  Prøvd å kombinere maling og vin før? Denne opplevelsen byr på en kveld fylt med god stemning. Med en dyktig instruktør og alt maleutstyret inkludert, er det bare å slippe kreativiteten løs. En herlig opplevelsesgave til den kreative.

  Se tilbud her
 15. Argentinsk matkurs
  5.0

  Lær å lage tradisjonell argentinsk mat som empanadas og chimichurri som dere senere kan trylle frem og imponere med hjemme. For kjæresten som elsker å lage mat er dette midt i blinken. 

  "Vi fikk velkomstdrikke, en fin perm med tips og oppskrifter og det var så behagelig å lage mat sammen. Underveis fikk vi nyttige tips og personlig guiding. De var sjenerøse med påfyll av god rødvin. Anbefales!" - Raúl på Truestory


  Se alle smaksopplevelser Argentinsk matkurs hos Truestory
 16. Alpakkavandring

  Bli kjent med disse fascinerende dyrene og nyt en herlig dag i friluft, full av latter og gode minner. 

  Dette er en flott aktivitet for par som ønsker en unik og morsom opplevelse sammen i naturen. Ta en rolig og avslappende vandring mens dere leder hver deres alpakka på stien.

  Les mer / sjekk pris
 17. Keramikkurs i Oslo

  Skap et mesterverk! Her får du muligheten til å lage noe helt eget, for eksempel en liten vase, kopp eller skål som kan pryde hjemmet. Bare fantasien setter grenser.

  Les mer / sjekk tilbud

Flere gavetips