Valentinsgaver til henne: 19 romantiske gaver i 2024

gaver til henne

Et par på valentines date
Gavekongen er leserstøttet. Kjøper du via våre annonselenker, kan vi motta litt provisjon. Det påvirker ikke prisen for deg altså. Takk!

Leter du etter den perfekte valentinsgave til henne som får hjertet til å hoppe over et slag?

Vi har samlet romantiske gavetips som garantert vil få din bedre halvdel til å kjenne seg både spesiell og elsket.

Fra drømmende weekendturer til krydder i hverdagen, fra søte fristelser til luksusgaver – vi har dekket hele spekteret av Valentines Day gaver til henne!

 1. Morgenkåpe med brodert navn

  Et deilig plagg og med en personlig touch blir den litt mer personlig og unik. 

  Gå til butikk
 2. Lucky Tickets

  Kjærlighets billetter i høy kvalitet fylt med romantiske aktiviteter dere kan gjøre sammen. En kjempesøt ekstra gave å legge ved.

  Gå til butikk
 3. Romantisk weekendtur

  Pakk koffertene og dra på en romantisk getaway til et sted dere begge har lyst til å besøke, eller kanskje et sted dere aldri har vært før? Uansett om det blir hotellweekend eller tretopphytte, vil denne valentinsgaven skape magiske øyeblikk og minner for livet.

  Les også: 17 fantastiske opplevelsegaver til kjæresten

  Se romantiske opplevelser
 4. Vakre blomster

  En bukett med vakre roser er en klassisk og romantisk gave som alltid funker. Forhåndsbestill nå og slipp den lange køen i blomsterbutikken.

  Sjekk utvalget hos interflora.no Sjekk utvalget hos euroflorist.no
 5. Nydelig gavesett

  Vakker, elegant sett med klokke og smykker. Og best av alt. Klokken kan graveres! Her får du mye for pengene.

  Gå til butikk
 6. "Romantisk" kopp

  Det finnes kopper med vakre tekster og romantiske illustrasjoner. Du kan til og med få et bilde av dere printet på en kopp. Alle gode valg. Men, det er lov å tulle litt også.

  Morsomme kopper Design din egen kopp
 7. Things I love about you

  Denne boken blir en uvurderlig skatt for den du holder kjær.

  Med setninger som "Jeg er litt besatt av din..." og "Jeg elsker deg mer enn...", blir hver side en unik kjærlighetserklæring.

  Gå til butikk
 8. Smykke med navn

  Et armbånd eller halskjede med navn, eller en betydningsfull dato, er en romantisk og personlig gave hun garantert vil elske. 

  Gå til butikk
 9. Spennende erotisk gavesett

  Sørg for en sensuell og spicy kveld med et gavesett fylt med erotiske leketøy for par.

  Gå til butikk
 10. En spa-dag eller massasje

  En fin måte å gi henne tid til å slappe av og koble fra hverdagens stress. Og det viser at du du bryr deg om hennes velvære.

  Gå til butikk
 11. 100 Dates Bucket List

  Vi elsker denne skrapetavlen! Den er unikt og morsom med masse gode forslag til spennende aktiviteter og opplevelser dere kan utforske sammen. En god måte å holde forholdet spennende og lekent.

  Gå til butikk
 12. Sjokolade med foto

  Enda en klassisk valentinsgave å gi til henne. Og hvis du virkelig vil imponere, velger du denne sjokoladeboksen du kan designe med bilde.

  Gå til butikk
 13. Forevige et bilde

  Fotoblokk i akryl er et kult alternativ til et innrammet bilde. Forevige et bilde av dere sammen som betyr noe spesielt for deg.

  Gå til butikk
 14. Søte øredobber

  Et par søte øredobber er kjempefin valentinsgave hun kan bruke ofte og som alltid vil minne henne om deg..For eksempel disse fra Michael Kors. Minimalistisk og elegant som passer til det meste. 

  Gå til butikk
 15. Massasjepistol

  Hendene dine blir slitne, men en massasje pistol fortsetter å gi. Bytt på å bruke den på hverandre. Fjern spenninger, muskeltretthet og øk blodsirkulasjonen.

  Kanskje ikke den mest romantiske gaven men nyttig er den!

  Gå til butikk
 16. Varmende massasjelys

  Skap en sensuell atmosfære og kjenn den herlige duften spre seg på soverommet. Hell den varme massasjeoljen over partneren din og la en spennende reise begynne. Velg mellom flere forskjellige dufter laget av naturlige ingredienser som gir en avslappende og beroligende effekt.

  Gå til butikk
 17. Verdens beste koseplagg

  En myk og varm fleecegenser fra Happyhoodies. Den ultimate gaven til kjæresten som fryser lett.

  Gå til butikk
 18. Romantisk matopplevelse

  En romantisk middag for to på en flott restaurant er en klassiker som alltid virker. Eller hva med ost og ølsmaking? La det blir en overraskelse så blir det ekstra spennende og spesielt for henne.

  Utforsk smaksopplevelser
 19. Cura of Sweden

  Hvem skal holde rundt henne når du er på tur? Et vektteppe gir en følelse av å bli holdt og gjør at du slapper av enklere. Mange sier det gir en ro og følelse av trygghet som hjelper med å redusere stress. 

  Gå til butikk

Flere gavetips

Legg igjen en kommentar