Valentinsgave til henne: 17 gavetips til din kjære

valentinsgave til henne
Gavekongen er leserstøttet. Kjøper du via våre annonselenker, kan vi motta litt provisjon. Det påvirker ikke prisen for deg altså. Takk!

Er du på jakt etter en perfekt valentinsgave til henne? Vi har samlet 17 romantiske gavetips som garantert vil få din kjære til å føle seg spesiell og elsket. Fra romantiske weekendturer til erotiske spill, fra sjokolade til massasjelys. Her er det noe for alle smaker og ønsker. Så brygg deg en kopp kaffe og bla gjennom våre nøye utvalgte valentinsgaver til henne.

 1. Vakre blomster
 2. Vakre blomster

  Absolutt en klassisk og romantisk gave til henne. En bukett med vakre roser funker alltid. Forhåndsbestill nå og slipp den evig lange køen i blomsterbutikken.

  Sjekk utvalget hos interflora.no Sjekk utvalget hos euroflorist.no
 3. Nydelig gravert klokke
 4. Nydelig gravert klokke

  Den perfekte valentines gave til henne? Vi tror det. Gavesett fra Sekonda matcher perfekt til ethvert antrekk. Vakker og elegant til en fantastisk pris. Og best av alt. Klokken kan graveres! Her får du virkelig mye for pengene.

  Gå til butikk
 5. Romantisk weekendtur
 6. Romantisk weekendtur

  Le, hold hender og kos dere. Pakk koffertene og dra på en romantisk getaway til et sted dere begge har lyst til å besøke, eller kanskje et sted dere aldri har vært før. Uansett om det blir hotellweekend eller husbåt, vil dere garantert skape magiske øyeblikk og minner for livet.

  Les også: 17 fantastiske opplevelsegaver til kjæresten

  Se opplevelser for par
 7. Lucky Tickets
 8. Lucky Tickets

  Kjærlighets billetter i høy kvalitet fylt med romantiske aktiviteter dere kan gjøre sammen. En kjempesøt ekstra gave å legge ved.

  Gå til butikk
 9. "Romantisk" kopp
 10. "Romantisk" kopp

  Det finnes kopper med vakre tekster og romantiske illustrasjoner. Du kan til og med få et bilde av dere printet på en kopp. Alle gode valg. Men, det er lov å tulle litt også.

  Morsomme kopper Design din egen kopp
 11. En spa-dag eller massasje
 12. En spa-dag eller massasje

  En fin måte å gi henne tid til å slappe av og koble fra hverdagens stress. Og det viser at du du bryr deg om hennes velvære.

  Gå til butikk
 13. 100 Dates Bucket List
 14. 100 Dates Bucket List

  Vi elsker denne skrapetavlen! Den er unikt og morsom med masse gode forslag til spennende aktiviteter og opplevelser dere kan utforske sammen. En god måte å holde forholdet spennende og lekent.

  Gå til butikk
 15. Digg sjokolade med foto
 16. Digg sjokolade med foto

  Enda en klassisk valentinsgave å gi til henne. Og hvis du virkelig vil imponere, gi henne en fancy sjokoladeboks. Her kan du trykke ditt egne design på luksus sjokolade.

  Gå til butikk
 17. Smykke med navn
 18. Smykke med navn

  Et armbånd eller halskjede med navn, eller en betydningsfull dato, er en romantisk og personlig gave hun garantert vil elske. 

  Gå til butikk
 19. Forevige et bilde
 20. Forevige et bilde

  Fotoblokk i akryl er et kult alternativ til et innrammet bilde. Forevige et bilde av dere sammen som betyr noe spesielt for deg.

  Gå til butikk
 21. Søte øredobber
 22. Søte øredobber

  Et par søte øredobber er kjempefin valentinsgave hun kan bruke ofte og som alltid vil minne henne om deg..For eksempel disse fra Michael Kors. Minimalistisk og elegant som passer til det meste. 

  Gå til butikk
 23. Morgenkåpe med brodert navn
 24. Morgenkåpe med brodert navn

  Et deilig plagg og med en personlig touch blir den litt mer personlig og unik. 

  Gå til butikk
 25. Massasjepistol
 26. Massasjepistol

  Hendene dine blir slitne, men en massasje pistol fortsetter å gi. Bytt på å bruke den på hverandre. Fjern spenninger, muskeltretthet og øk blodsirkulasjonen.

  Kanskje ikke den mest romantiske gaven men hvertfall den nyttigste! Spesielt om dere er aktive og trener mye, eller har en stillesittende jobb.

  Gå til butikk
 27. Varmende massasjelys
 28. Varmende massasjelys

  Skap en sensuell atmosfære og kjenn den herlige duften spre seg på soverommet. Hell den varme massasjeoljen over partneren din og la en spennende reise begynne. Velg mellom flere forskjellige dufter laget av naturlige ingredienser som gir en avslappende og beroligende effekt.

  Gå til butikk
 29. Verdens beste koseplagg
 30. Verdens beste koseplagg

  En myk og varm fleecegenser fra Happyhoodies. Den ultimate gaven til kjæresten som fryser lett.

  Gå til butikk
 31. Romantisk matopplevelse
 32. Romantisk matopplevelse

  En romantisk middag for to på en flott restaurant er en klassiker som alltid virker. Eller hva med ost og ølsmaking? La det blir en overraskelse så blir det ekstra spennende og spesielt for henne.

  Utforsk smaksopplevelser
 33. Cura of Sweden
 34. Cura of Sweden

  Hvem skal holde rundt henne når du er på tur? Et vektteppe gir en følelse av å bli holdt og gjør at du slapper av enklere. Mange sier det gir en ro og følelse av trygghet som hjelper med å redusere stress. 

  Gå til butikk